Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:09, 6. 6. 2022.

| Hronika

Opet lažne dojave o bombi na nekoliko lokacija u Nišu

Autor:T. T.Izvor:Južne vesti
dojava
Lažne dojave; foto: T. T.

Fakultet umetnosti, Gimnaziji "9.maj", Tržni centar "Forum", Aerodrom "Konstantin Veliki", Studentski dom i Studentski centar su objekti na kojima je danas prijavljeno da su postavljene bombe, a iz policije saopštavaju da su nakon kontradiverzionog pregleda utvrdili da su sve dojave bile lažne.

Prijave su stigle oko 12 sati, a iz policije kažu da su odmah otišli na teren.

Po svakoj prijavi ekipe su odmah izašle na lice mesta, izvršile kontradiverzioni pregled i utvrdile da su sve prijave bile lažne - kažu iz policije.

Podsetimo, u Nišu je najpre početkom aprila evakuisan tržni centar "Delta" zbog dojave o bombi, a zatim i Aerodrom "Konstantin Veliki". U oba slučaja je utvrđeno da su dojave bile lažne.

Usledila je i serija dojava o bombama u osnovnim i srednjim školama na jugu 20. maja, kao i 1. juna. Za sve dojave utvrđeno je da su lažne.

I prošle subote su zbog dojave evakuisani tržni centri "Delta" i "Forum", kao i Aerodrom.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Igor Dimitrijevic

    11:22 // 7. 6. 2022.

    Samo radikalnim metodama može da se iskoreni ovo zlo koje nas muči. Moljakanjem se ništa ne rešava.

  • daki

    23:19 // 6. 6. 2022.

    Ma kakav snimak pa naravno ako neko zeli da to uradi obucice se tako da ni rodjena majka nece moci da ga prepozna a kamoli kamera.Stavice kacigu recimo ili nesto slicno.Ko je jos od hakera bilo gde u svetu indetifikovan a oborili su sajtove vlada mnogo mocnih drzava i blokirali banke u mnogim drzavama.Onaj ko dobro poznaje informacione tehnologije naravno da nece da ostavi bilo kakav trag za sobom

    • Alex

      09:25 // 7. 6. 2022.

      Kako da ne. Uopšte nije sumnjiv neko ko u sred leta stoji ispred kafića, maskiran sa kacigom na glavi na 35 stepeni i kucka poruke. Srećom ima sve više kamera po gradu pa može i da se prati i kada se udalji sa tog mesta dalje po gradu.

  • daki

    20:27 // 6. 6. 2022.

    Kupis polovni mobilni telefon na nekom buvljaku. Onda se poveses na Wi-faj ispred nekog kafica ili trznog centra ne ulazeci unutra. Otvoris mail adresu i sa te adrese posaljes preteci mail. Telefon bacis i kako neko moze da to otkrije neka mi neko objasni? Ima jos 1001 nacin da se nikada ne otkrije posiljalac maila. Na zalost postali smo robovi danasnjih informacionih tehnologija.

    • Alex

      22:39 // 6. 6. 2022.

      Snimkom sigurnosne kamere sa obližnjih objekata.

    • Naissus

      21:03 // 7. 6. 2022.

      Moze da se otkrije GPS pracenjem samog telefona. Svaki telefon koji je u mrezi, pojavljuje se na lokaciji za pracenje i odredjene sluzbe u policiji imaju uvid u svaki telefon koji je na mrezi. Tako da lako mogu da lociraju telefon sa koga su slate poruke

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: