Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Ažurirano 20. 5. 2019. @ 03:00

Stranka slobode i pravde |Niš

Oliver Paunović

Oliver Paunović
Oliver Paunović, arhivska fotografija

Vlasnik je PR i marketinške agencije "City marketing centar" i član Glavnog odbora Stranke slobode i pravda.

Dugogodišnji je funkcioner Demokratske stranke u Nišu, gde je obavljao funkcije člana Okružnog odbora, potpredsednika Gradskog odbora i predsednika Opštinskog odbora Palilula.

Upravo sa pozicije u Paliluli je juna 2014. godine podneo ostavku, obrazlažući to neslaganjem sa pojedinim kadrovskim rešenjima u partiji.

Bio je jedan od glavnih aktera u incidentu sa obeležavanja godišnjice ubistva Zorana Đinđića, 2011. godine. Događaj je tada privukao ogromnu pažnju i podsmehe, jer su članovi omladine DS pravili lapsuse dok su recitovali citate ubijenog premijera Srbije, dok se jedna devojka sa visokim štiklama okliznula i pala. Direktna posledica tog događaja bilo je i hitno raspuštanje Opštinskog odbora Palilula.

U intervjuu za Jugmediju marta 2015. godine pod nazivom "Od čistača do marketinško-medijskog maga", opisao je veći deo svoje radne karijere.

Osnivač je niškog Sajma automobila i većeg broja informativnih portala (Niške vesti, City of Niš, Merošinske vesti, Stari Niš, Srbija vesti).

Aprila 2019. godine, na osnivačkoj skupštini Stranke slobode i pravde, kada je za njenog predsednika izabran Dragan Đilas, Oliver Paunović je izabran za člana Glavnog odbora.

Podeli sa prijateljima
KOMENTAR DANA