Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

00:01, 18. 9. 2010.

Dejan Krstović ili sans bez boje

Još jedna zavesa je spuštena. Još jedan moj prijatelj je otišao u priču, u petu turu pića posle predstave. I ko zna koliko će se te priče još menjati i koliko će njih počinjati sa ''Sedimo ja i Deki...'', mada ni blizu bili nisu. 

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • goodweather / marjan djordjevic

    21:19 // 18. 9. 2010.

    Katkad u zivotu, da bi prijatelja izvukli iz bule krenemo na sans sa dve boje i namerno se uplatkamo, nekada dozivimo da isti prijatelj, "kroz nas" ide sitnom kartom u sansu. Nema sumnje u najbolje, prijateljske namere, ali sa losim kartama u ruci ne postoji bolji izbor. Sve zavisi kome je kakve karte podelio Bosko, i kolko ce dugo ko ostati u igri sa takvom podelom. Na kraju partije ostaje samo prijateljstvo !
    Ovo je divan tekst, tekst jednog pravog prijatelja. Deki, gde god mu se dusa nalazila, sigurno je ponosan na takve prijatelje.

    ziveli

  • Nislija,pa Pera lozac

    01:04 // 19. 9. 2010.

    Kada je ubijen John Lenon,nekako u to vreme,vracajuci se iz skole sa drugarima,culi smo iz jedne garaze u Sremskoj ulici neku svirku.Posto nam je jos koja godina falila za rock and roll uzivo,takvu priliku nismo mogli da propustimo.Provirismo unutra,a tamo i gitare i bubanj,pojacala...Svirka se prekinu,a mi,klinci,panika.Gitarsta nam pridje,pozva nas unutra i upita sta zelimo da nam odsviraju.Hamdija,ciganin,koji je bio sa nama,sakupi onu stvar prvi i rece EL MOZE BITLEZI.
    MOZE rece gitarista i otprasise,ako me secanje ne vara LOVE ME DO.
    To je bila prva svirka na koju sam bio.Gitarista je bio Dejan Krstovic,a grupa VIS SEPARE.

  • Vesna Stanković

    21:20 // 21. 9. 2010.

    Hvala kolegama koji još imaju snage i sluha da pišu o onima kojih nema.Hvala Aci koji je našao vremena da misli stavlja na papir....Da nije toga ove priče i komentare nikada ne bismo znali a govore mnogo o nekim ljudima...Hvala Aci za to što nas potseća da postoji još uvek neko gradsko polje i u njemu šačica umetnika i onih živih i onih kojih više nema a ima ko o njima da šapuće i priča.Eto obećavam da ćemo šaputati i pričati makar ovako....Volimo te Deki....Žao nam je što nisi i dalje deo nas....A možda i jesi....Tvoji drugari.....S dasaka koje nešto znače....

  • Wolf

    10:09 // 25. 2. 2011.

    "U sredinama gde sada onog pravog pozorišta i nema, dešavale su se i živele velike i značajne predstave." Upravo tako..,siguran sam da bi Deki danas "propustio" partiju preferansa sa "prijateljima" koji uveliko pomazu Biljani Vujovic u privatizovanju NP Nis,licemerno dajuci joj podrsku i potpisujuci istu sa "umetnicki kolektiv".Takodje sam siguran da bi eskivirao tu partiju i sa onima koji zmure na sve to,ravnodusno gledajuci sunovrat NP Nis jer je njima dobro,primaju prvacke plate+extra cash kao profesori ili asistenti na Novopazarskoj akademiji.

  • Миха

    22:56 // 1. 3. 2011.

    Wolf@ А да се можда мало боље обавестите. Бојим се да су вас прилично површно обавестили о стању у поменутом театру.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: