Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:39, 6. 6. 2017.

Da smo živi i zdravi

Naš mali ekonomski kolač, i ekonomska nejednakost, kao „jahači apokalipse”, potvrđuju da naša ekonomska stvarnost nije nimalo svetla. Ipak, budući da smo kao narod, s pravom ili ne, poznati po ulepšavanju stvarnosti, naročito onda kada je ona tako gorka, završiću, ironično ili ne, u nešto vedrijem tonu: „Ma, da smo mi živi i zdravi”!

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Aperkat

    18:29 // 6. 6. 2017.

    Postovani profesore,Vase kolumne su ,kao i uvek,briljantne!Ali,kome su namenjene?
    Akadmeskoj javnosti,na celu sa prof.Univerziteta,dekanima,rektoru,koji gledaju da se umiljavaju vlastodrscima i obezbede svoje bliznje!?Iz misijih rupa prate situaciju i ako je opasna,pobegnu duboko u nju!
    Gomili oportunista ili onima koji konstatuju:"Pa oni su pobedili"!?
    Svi su omedjeni provincijalizmom!
    Zivi bili!

  • QGO

    00:19 // 7. 6. 2017.

    Nije samo problem ekonomska nejednakost vec i nacin manifestacija iste. Kada je ABBA bila na vrhuncu popularnosti, neki "pametni" novinar ih
    je pitao koliko su para zaradili. Odgovor je bio da svako od njih ima toliko para da moze da vozi Rols Rojs u celosti napravljen od cistog zlata ali da se to u Svedskoj NE RADI. Cisto sumnjam da ce neko u Srbiji da shvati poentu.

  • Ciceron Zaplanjsky

    08:05 // 7. 6. 2017.

    Ma, mani se druže dekane ćorava posla, zar ne vidiš da godinama pišeš ( edukuješ tj.) i nikakve fajde.Tvoja pismena narod ne zarezuje ne prepoznaje on u njima sebe, u tvojim poslanicama nema gajbi piva ispred seoske prodavnice iz koje srbi uzimaju flaše a na praznim gajbama sede i raspravljaju kako treba da se u Srbiji vodi pol. a oni 10% pismenih srba tvoja pismena i ne čitaju jer to već i sami z

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: