Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:05, 10. 8. 2020.

Jedan čovek i dva miliona glasača

21. jun 2020. Istorijski beše dan. Najubedljivija pobeda u istoriji višestranačja u Srbiji. U trci za 250 poslaničkih mesta, jedna lista, tačnije Jedan Čovek (u daljem tekstu: JČ), osvojila(o) je 188 mandata. Malo li je – rekao bi svaki iole nepristrasni posmatrač.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Građanin

    15:40 // 11. 8. 2020.

    Bravo, mladi v.profesore. Sada vaše kolege sociolozi, ekonomisti i drugi (ako su kolege sa pokrićem, a ima ih, mada manje nego nekada) da se pridruže i upute i povedu - kako se iskobeljati iz "ekonomske margine" (unapređenje izbornog i političkog sistema i demokratije, solidarnost, rad, integritet, rad, čojstvo, rad, junaštvo, rad, humanost, rad, rad, rad...)?

  • S.z

    20:21 // 11. 8. 2020.

    Sve sto ste pobrojali je tacno kao i vase vidjenje da ljudi (zene) zarad "sigurnosti" daju svoj glas ali ste ispustili jedan bitan faktor. Pruzanje iluzije o BITNOSTI, patriotski naboj makar i samo na recima, izbegavanje suocavanja sa prosloscu i priznavanje poraza, sto sve stvara osecaj BEZGRESNOSTI kod njegovih glasaca.

  • Prvoslav Mladenovic Prle

    15:12 // 12. 8. 2020.

    Podrzavam analizu kao pravi put dijaloga i dobronamernosti. U moru komentara koje svakodnevno prepisuju jedni od drugih i besprizorno izbacuju najpogrdnije reci, ovo deluje kao osvezenje. Ostaje nada da ce to dokuciti pojedini komentatori pa i neki novinari.

  • Glasač

    21:51 // 12. 8. 2020.

    Izvanredna analiza ali mislim da ima još razloga. Alternativa JČ su političari koji su po stilu sušta suprotnost Mesku (vidi brojne članke Južnih vesti iz Leskovca). Mesko je narodni čovek i sve kategorije glasača koje ste nabrojali ga vole. “Demokratska opcija” jednostavno deluje suviše nadmeno za većinu glasača na jugu....

  • RAZUMNO

    07:12 // 17. 8. 2020.

    Redovno čitam Mopjađevićeve kolumne na stranicama J.vesti i moram reći da su vrlo trezvene,realne, razumne i lekovite i pučne za istreebljenje /ne/kulture političkog dijaloga u ovoj našoj Srbiji. Aktuelni predsednik ima svakako mnogo mana, a največa "mana" mu je što nema ko da ga pobedi !?Načinom kako pokušava da ga sruši sa vlastio deo opozicije više radi u korist sopstve štete!I to je to!

  • Srecko

    15:55 // 20. 8. 2020.

    Majstore, mani se pisanja, nije to za tebe.

  • Dragan

    09:03 // 18. 9. 2020.

    Sto juznije,to tuznije...podrzavaju ga nepismeni kojima manipulise preko pinka i rts...oni za drugo ne znaju...dosta jedna crvena,sendvic i kisela voda i ode glas...zbogom Srbijo...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: