Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:32, 7. 6. 2018.

Kreativna destrukcija na naš način

Ako ukapiramo taj zakon, imamo pred sobom dva izbora: da se usavršavamo radeći na sebi, ili da kukamo, kriveći tu „prokletu konkurenciju” što nam zagorčava, ionako, mučan život!

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Dragan Marković

    21:37 // 7. 6. 2018.

    Odličan tekst o taksistima i organizaciji CAR:GO, ali niste ušli u suštinu problema nelojalne konkurencije. Što se tiče napretka, tehnologije, plaćanja to je super za sve korisnike taksi usluga, ali niste rekli zbog čega je njihova (car:go) vožnja jeftinija, oni nisu registrovani kao taksi udruženje, ne plaćaju porez za taksi usluge, ne plaćaju vozačima platu, socijalno, zdravstveno, penzijsko.

    • Aleksandar Mojašević

      16:22 // 8. 6. 2018.

      Pošto je komentar kulturan i smislen, da odgovorim. Pitanjem povrede konkurencije bave se nadležni organi (Komisija za zaštitu konkurencije), a ne taksi udruženja. Ovde je veći problem neprincipijelno ponašanje i maltretiranje građana blokiranjem saobraćaja. Ja ocenjujem pojave u društvu i saslušao sam argumente i jedne i druge strane. U ovom društvu postoji otpor ka novinama, to je poenta.

  • prof dr CVETKO Prvi

    13:19 // 8. 6. 2018.

    Bilo kako bilo - taljige nam ne ginu tj. "Sa taljige u Jevropu-napredno"!
    Ovamo se bunimo protiv krda konja /konjeva, konjova, atova i raga/ a to nam je ili će biti - jedino prevozno sredstvo ! Još ako podignu cenu benzina ima budemo ekološki najčistiji a mentalno ... već se vidi !
    Još 1973.god hit "YU grupe" bio je "Šta će meni vatra" a danas bi bio:
    "Šta će meni točak" /ali ne iz "Smak" /.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: