Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:23, 14. 11. 2016.

Priprema se Donaldova sila

Gde se izgubila tradicionalna srpska gostoprimljivost u najvišem predstavničkom domu brdovite zemlje na Balkanu? Gle čuda – umesto reči dobrodošlice, iskrene, ili makar kurtoazne (što ne bi ličilo na nas) ljubaznosti, predstavnici našeg konzervativnog sloja društva, dočekaše uvaženog gosta, šefa delegacije EU u Srbiji, drvljem i kamenjem.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Dexter, 1. deo

    14:06 // 14. 11. 2016.

    Nema te tehnologije koja će "prosvetiti" Srbina uverenog da će nam Tramp vratiti Kosovo, zbratimiti se s Putinom, povući vojsku sa svetskih ratišta i pacifikovati Ameriku, ukinuti eksploataciju radnika...Kao što ni mnogo dostupnija tehnologija i obilje informacija nisu pomogli Amerikancima da shvate da u Belu kuću uvode opasnog ekstremistu. Gnevni ljudi, siti laži političke elite, lupili su o sto.

  • Dexter, 2. deo

    14:06 // 14. 11. 2016.

    Gnev je globalno opravdan, jer elite ljudima prodaju rog za sveću. Svi vide da jaz između bogatih i siromašnih raste; da se bogate upravo "demokratske" elite; da migranti nisu samo siromašni gosti iz zaraćenih krajeva kojima (bez sumnje) treba pomoći, nego i realna bezbednosna pretnja; da "politička korektnost" služi maskiranju problema. Kakve kafane, agresivna desnica nadire u škole i fakultete!

    • žika

      16:05 // 14. 11. 2016.

      Kolko znam iz komentara Vi ste protiv levice i za kapitalizam koji donosi sve veći jaz između siromašnih i bogatih

  • Dexter, 3. deo

    14:06 // 14. 11. 2016.

    Samo ću vam kao primer (i test svesti administratora) navesti da mi je za 10 dana ovde čak 9 komentara cenzurisano jer sam pokušao da skrenem pažnju na to koliko je useljavanje migranata u Divljanu pogrešno i opasno. SVI to znaju, ali nije politički korektno reći! Ekstremna desnica nema tih skrupula: oni stvari imenuju pravim imenom i ubiru poene koji će, možda, Šešelja dovesti na vlast naproleće!

  • Bratislav Mladenović

    19:30 // 14. 11. 2016.

    Svaka čast na kolumni. Pogotovu na tome što svaku Vašu temu koju obrađujete na južnim vestima, obrađujete sa nekog "neutralnog stanovišta" - što je retkost danas.

    • Vlada

      10:07 // 16. 11. 2016.

      Ne znam da li da pozitvno ili negativno ocenim komentar, s obzirom na znakove navoda. Eto, ja bih se složio sa vašim komentarom, ali bih izbacio navodnike.

  • Amerikanac deo prvi

    23:52 // 14. 11. 2016.

    Poštovani G. Mojasevic,
    Kako možete da divnu pobedu D. Trampa pripisujete "neprosvećenom konzervatizmu". Ako je neko neprosvećen to ste Vi - kada je reč o Americi. Mi koji živimo u USA videli smo šta znači politika možda najlošijeg predsednika u istori USA - Obame. Da li Vi znate kolike nam je poreze razrezao Obama koje bi Hilari verovatno i povećala?

  • Amerikanac deo drugi

    23:55 // 14. 11. 2016.

    Da li znate kako je G. Mojaševicu kad drugi imaju vise prava nego Vi? Tramp se bori da svi budu ravnopravni, da svi imaju jednaku šansu. Pogledajte izbornu mapu, osim najvećih gradova Tramp je svuda odneo pobedu. Pozdrav iz USA.

    • Aleksandar Mojasevic

      14:34 // 15. 11. 2016.

      Postovani neimenovani Amerikance,

      Promasili ste poentu. Kolumna se odnosi na kulturu dijaloga, a ne na to da li je neko za Donalda ili Hilari. To je demokratsko pravo svakog pojedinca. Prosvecenost se odnosi na edukaciju o manipulaciji, a ne na poznavanje cinjenica (da li je porez visok ili ne). Edukujte se malo, mogu Vam preporuciti neke knjige! Pozdrav.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: