Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:03, 27. 4. 2019.

Specijalni zakon je ugovor za dve strane

Ipak nam je usađeno u genima da neko brine o nama, čak i kada porastemo – a što da ne? Neko će reći: „ma baš nas briga, kad ionako briga ide na drugog“. A pošto sada imamo pater familijasa koji je sklon brizi, pa kud lepše priče.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Tivat

    14:38 // 30. 4. 2019.

    Sva ova farsa ima politicku konotaciju i deo je predizborne kampanje AV!
    Staviti do znanja,da ON moze sve.

  • s.z

    22:17 // 28. 4. 2019.

    Tacno je sve navedeno u tekstu sto se tice preuzimanja licne odgovornosti kao i naseg ukostalog samoupravnog razmisljanja da ce nam neko odozgo pomoci ali ovaj problem sa kreditima nije najbolji primer za takvo stanje svesti kod ljudi jer se radi o BANKAMA cije bi poslovanje OZBILJNA DRZAVA trebala staviti u stroge zakonske okvire pogotovu njihove "ponude" i tipske ugovore koje zakljucuju.

    • qgo

      12:54 // 29. 4. 2019.

      NIko nije nikoga naterao da na silu potpisuje ugovre sa bankama i uzima kredite. Ako je neko finansijski nepismen a ima para da uplati stan i podigne kredit, onda sa drustvom nesto ozbiljno nije u redu. Za nase uslove imam vise nego pristojna primanja ali sam stan kupio tek u 46. godini jer nisam hteo da rizikujem. Uzeo sam i ja kredit, ali u dinarima i nisam duzan da isplacujem tudje dugove.

    • Aleksandar Mojašević

      15:15 // 29. 4. 2019.

      Uvaženi čitaoče,
      Vaš stav je u skladu sa mojom tezom o državi čija je primarna uloga da postavlja jasna PRAVILA IGRE za sve tržišne igrače (i banke)!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: