Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:14, 17. 10. 2019.

Ćutolozi o trošku građana

ljubiša janić Veliki ćutolog Ljubiša Janić; foto: S. M.

Sada znamo da mi, građani Niša, pored načelnika, plaćamo još tri čoveka da to sprovedu u delo, ne diskriminišu medije i istinito i pravovremeno informišu građane. Međutim, umesto toga, mi imamo ćutologe o trošku svih nas. I sve ih je više.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Milos

    13:31 // 17. 10. 2019.

    Pa sutra kao glavnu i udarnu vest izbacite: "Šokantno,
    Ljubiša Janjić radi više od AV AV - već tačno 2 godine na radnom sastanku!" Mozda tako iznudite reakciju gradskih vlasti. Narod i političari su navikli na Informer i Pink naslove - drugačiji diskurs ne prihvataju.

  • Ouzo

    21:15 // 17. 10. 2019.

    Radovan lll-"tako je to,kad dodje covek sa sela u grad..."

  • dušan Ilić

    10:36 // 25. 10. 2019.

    Divno i korektno pišeš zato i čitam Tvoje tekstove!Samo nisi zapazio da Predsednik ni Vlada nemaju potparola,a grad BGD takođe,nigde nisi pročitao za BGD neko ime sem Vesića.To je i u Nišu sve je uzurpirano i svi štite svoju nasušnu potrebu(neko sendvič a neko privilegije)I opozicija brani najprizemnije interese.Zato pomogni da podižemo lestvicu na svakom mernom mestu Demokratije a Ti to umeš

  • denis

    22:42 // 17. 10. 2019.

    Da nisu ćutolozi, ljudi bez stava, dostojanstva, časti i obraza ne bi ni bili na tim mestima. To što ćute jer ne znaju ili nemaju šta da kažu njima ne smeta, bitno im je da svakog meseca napune džepove a narod neka ćuti i plaća. Ima li kraja ovoj bahatosti niških političkih preletača.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: