Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:24, 16. 4. 2020.

Kada je partijska knjižica jedina kvalifikacija onda svaka kriza postane Černobilj

maska foto: flickr.com/Porco Rosso

Kolika je krivica direktora za katastrofu u Domu za stare u Nišu utvrdiće istraga, ali to je jedan veliki nauk za sva buduća kadroviranja. Upozorenje da članska karta ne može da bude jedino merilo, jer onda ne dobijamo direktore, već partijske poslušnike. Partijske vojnike i karijeriste. Čast izuzecima.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Sveta

    16:47 // 19. 4. 2020.

    Davno je pisao i govorio Dositej Obradović_ Gospodo knjige, knjige, kupite i čitajte. Ne treba mešati ono što se ne meša. Rukovodstvo ondašnje SFRJ je već sledeći dan znalo da se desila havarija u Černobilu, Manjih razmera se u to vreme desilo i u Francuskoj i u Nemačkioj u atomskim centralama pa i u Krško.
    Drugo. Ko je u Blacu ili Nišu zaposlen bez diplome medicinskog fakulteta ili medicinske š

    • Branislav Radojković

      23:45 // 20. 4. 2020.

      Braćo i sestre " knjige, knjige, a ne zvona i praporci!"

  • Žika

    07:13 // 17. 4. 2020.

    Ako vas južnjake sve ovo ne otrezni i ne natera da promenite način života, onda ne znam šta će. Takva kakva je, današnja vlast nikako nije uzrok. Ona je posledica.

    • Tiosav

      14:39 // 18. 4. 2020.

      Pa kad se (pro)da glas za 2000 dinara tako to izgleda, samo mi nije jasno kako ne stigne do mozga da tih par hiljada dinara ili neka sitna usluga nisu dovoljni da se preživi narednih nekoliko godina do sledećih izbora... I onda opet isto...

  • Dzamutka

    08:27 // 17. 4. 2020.

    Procitao sam vest o smrti oca dopisnika Janackovica! Uzasnut sam ovakvim ponasanjem direktora,lazova,apartcika ! Da i nije kriv za sve zarazene,morao bi da odgovara za korisnike koji su preminuli,jer se nije drzao procedura,prikrivao je simptome obolelih,minimizirao simptome...
    Kad ljudi i partije na vlasti zajasu,postane im siroko oko guse, pocne bahatost,nemarnost,gleda se samo licni benefit !

  • David Štrbac

    22:07 // 16. 4. 2020.

    Šta reći kad je sve rečeno, ima ona narodna: neće kanap u zemlju, more oće ako se napredno gura. Tek će Srbija plaćati danak ali ovog puta su ulozi glave ali dobro je dok je daleko od mene, epa sinovci došla mečka pred našu kapiju a oće i u dvorište. Ko zaboravi na struku i iskustvo plati na ćupriji i na mostu.

  • Nikola Mitrovic

    23:42 // 16. 4. 2020.

    Ako mozete da postavite pitanje da li je tacno da u Lebane niko nije testiran koji su povezani sa licima koja su pozitivna na ovaj virus?

  • Шишач снс-ОВАЦА

    14:31 // 16. 4. 2020.

    ...
    Оно што нас гризе,
    па тугуј и плачи,
    из опасне кризе
    изаћи ће јачи!

  • Opa

    16:33 // 16. 4. 2020.

    Svaka čast na tekstu, pravo u centar problema ove naše zemlje.

  • sasa stojanovic

    18:43 // 16. 4. 2020.

    Bravo!
    Ovaj tekst objavljivati svakodnevno sve dok se u praksi to i ne sprovede na svim nivoima i svim sverama zivota

  • voda izvor

    19:57 // 16. 4. 2020.

    Jos da ovo sto je napisano ,dodje nekom u Srbiji do glave . Obicno zavrsi u kanti za smece. Valjda kante zbog toga ,od sve boljjeg materijala.

  • qgo

    20:08 // 16. 4. 2020.

    OSveta loših i glupih djaka je na vrhuncu. Nesposobni su se uvukli u svaku poru društva i nadvladali. Naravno, oni su bili glupi da ukapiraju da je takav sistem neodrživ i da smo odavno prešli kritičnu tačku. Sada se to lupa njima o glavu, onima koji su ih podržavali iz sitnih interesa a i onima koji su ćutali. Ič mi nikoga od njih nije žao. Pametni i sposobni će znati kako da se sačuvaju...

  • Djak generacije

    14:55 // 16. 4. 2020.

    Osveta loših djaka na delu!

  • Tanja

    09:07 // 17. 4. 2020.

    Da vidite kad se nigde vise ne cuje o direktoru, a dogovorice se sigurno. Mozda i on dobije nanogicu na 3 meseca!!

    • Kaži

      12:31 // 17. 4. 2020.

      Ko će da odgovara za stotine i stotine maski i rukavica pobacanih po javnim površinama, za nepostojanje osnovnih civlizacijskih navika? Da li će svi koji su vršili pritisak na tog nesrećnika da oni ili njihovi roditelji ulaze i izlaze iz tog doma podeliti s njim krivicu?

  • Pera Ždera

    09:15 // 20. 4. 2020.

    Brine me da Mašinska a za tim i cela opština ne prođu kao Gerentološki centri, s obzirom da ima potvrdjenih slučajeva na čairu i klinici koji su radili u fabrici do otkrvanja virusa.. Dok Vlasniku ne pada na pamet da prekinu rad do testiranja svih radnika i dekontaminacije kruga fabrike,hala i menze, jer ako se svi zaraze i još odnesu virus ukućanima i komšijama, bi će Černobil u Svrljigu i Selima

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: