Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:28, 28. 2. 2019.

Kako nesposobnjakovići mogu bilo šta da predlažu?

aerodrom Ko je u priči oko aerodroma nesposoban? foto: Davorin Dinić

Sada imamo jedan galimatijas gde Država od lokalnog rukovodstva, koje smatra nesposobnim i koje sa aerodromom trenutno nema ništa, traži da joj predloži 10 linija do kojih bi Nišlije najradije letele. A sama Država, koja će u Nišu imati 2 svoja avio-preduzeća, i koja se pre nekoliko meseci postavljala kao jedino rešenje za spas niške vazdušne luke, izgleda nije sposobna sama to da uradi.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Hendikep

    09:34 // 28. 2. 2019.

    Za drzavu je narod vise ili manje zaostao u razvoju pa zasto bi slusali predloge takvih ljudi koji nisu na vlasti sto za njih znaci da su zaostali za njih. Odluke donose njihova velicanstva bozanstva-ministri pa bila i na stetu naroda zarad vlasti. Tako nas vide.

  • Doktorka Milka

    12:01 // 5. 3. 2019.

    Ministarka Z.Mihajlović je juče izjavila da je "ispred nas novi investicioni ciklus u vrednosti od pet miliona evra i tiče se novih koridora, ali i investiranje u nove, brze pruge i vodni sektor ... a dosta je urađeno i u vazdušnom saobraćaju". Zašto bi čudilo što ista ministarka od niškog gradskog rukovodstva i rukovodstva aerodroma traži predloge destinacija za nove avio-linije iz Niša, kad to

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: