Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:05, 23. 5. 2019.

Mi Grdelicu, Nemci auto-put na struju

Novi auto-put je ušao kontekst “zlatnog doba”, o kojem je ranije govorio predsednik Aleksandar Vučić, a u kojem svi mi navodno živimo. U programu uživo koji je trajao nekoliko sati i koji je prenosilo nekoliko televizija, taj infrastrukturni projekat je predstavljen kao neko svetsko čudo, a Nemci su i pre Grdelice otvorili svoj električni autoban koji im je napravio "Simens".

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Hektor

    14:22 // 23. 5. 2019.

    Nema se sta dodati, kao da se putevi prave da bi se vlastodrzci slikali, hvalisali i reklamirali kad usput potrose jos novca na dovlacenje autobusa sa profesionalnim obozavaocima lika i dela vlastodrzaca.

  • nišlija

    08:31 // 25. 5. 2019.

    A, "danak u krvi" je platila žena, ni kriva ni dužna! Zbog tupavog Babića, kome ni dlaka s glave neće faliti, jer ONI mogu da rade šta hoće!

  • Малошанац

    00:08 // 24. 5. 2019.

    Путнички!? Дресина бре!

  • ČEDA

    13:00 // 27. 5. 2019.

    Tupeta i tupane treba ignorisati na izborima, a naš narad zbog tuposti tupo udara sebi malj u glavu, misleći da će tupani da mu zaista omoguće lepše i bolje sutra u uređenoj državi.

  • Maksimilijan

    17:40 // 27. 5. 2019.

    Mnooooooooogo ce vremena proći dok ne krenemo da se utrkavamo sa brzim vozom. Do tada lagana vožnja, 30 km na sat. Što je sigurno, sigurno je. Šta će nam brzi voz.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: