Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:43, 31. 3. 2018.

Niški darodavci tuđih stvari

Puno toga je nejasnog u vezi sa odlukom gradskih vlasti da poklone niški aerodrom Državi, ali se spekuliše da je ideja da se time omogući monopol beogradskom aerodromu. Ukoliko ovu odluku, međutim, usvoji lokalni parlament, Nišlije neće izgubiti samo ingerencije nad sopstvenom vazdušnom lukom, već mnogo više od toga.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Dejan Dimitrijević

    19:29 // 31. 3. 2018.

    Nije dovoljno nadati se, nije dovoljno ni demonstrirati. Potrebno je akciono jedinstvo svih niških političkih stranaka i nevladinih organizacija koje uočavaju da ova vlast vuče grad u ambis. Ne može se ovo zlo pobediti samo građanskom inicijativom, mora da se sedne za sto i formuliše lista zajedničkih zahteva sa kojima će se građani suprotstaviti antinarodnom režimu. Bez tog jedinstva propadamo!

  • David Štrbac

    18:02 // 31. 3. 2018.

    Gospodo poštovana neće biti da je tako kako ste pobrojali, posedovanje jednog aerodroma i njegova eksploatacija nisu isto, naime spremiće Aca i za niški aerodrom koncesionog majstora, tako da će sva muka oko aerodroma prestati. Prodali su sve što je ostalo je na putu tako da ne brinete živewćemo ko prosjaci u svojoj zemlji koja neće biti naša a da nas i ne pitaju.

  • Boban

    22:55 // 2. 4. 2018.

    I naravno da americki ambasador bude srecan da slucajno ne slecu Ruski avioni u Nis....dvostruka dobit

  • Petar I

    08:35 // 3. 4. 2018.

    Ma kakvi ustavobranitelji. Biće kako kaže Kodza Mološ.

  • Dejan luta

    09:52 // 4. 4. 2018.

    Lokalni politicari nemaju karakter i svoj stav jer njima upravlja glava iz centrale a oni ovde samo uzimaju svoj deo daju njima njihov deo i pokusavaju da usicare nesto sa strane trudeci se da to niko ne otkrije a istovremeno trideci se da izgledaju intelektualno isticuci svoje kupljene i nicim zasluzene titule

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: