Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

06:45, 11. 9. 2019.

Od ljubavi do mržnje u zemlji košarke

Aleksandar Saša Đorđević Aleksandar Saša Đorđević; Foto: Vanja Keser

Živimo u instant vremenu bez manira. U izvrnutom sistemu. Informacije se smenjuju prebrzo. Zaboravljamo sve - obaveze, događaje, datume. Zaboravljamo da jedemo. Ipak, nešto vremenom od puke informacije i trenutka preraste u istoriju i legendu i dobije svoju vrednost. To se pamti i to se čuva, jer je to “nešto” bilo veliko, uspešno i skoro neponovljivo. To jesu rezultati naše košarkaške reprezentacije, često sa Saletom na čelu i u različitim ulogama.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Zapazanje

    16:44 // 11. 9. 2019.

    Kao prvo,pisac teksta bi morao da zna da je jedno biti igrac a sasvim drugo trener i da uspeh u jednom,ne mora da znaci i uspeh u drugom poslu.Ako je neko stekao kredit kao igrac,ne znaci da treba da prenese te zasluge i u drugom poslu,koji ne radi ni prilizno kao prvi.
    Kao drugo,nikad nismo ni bili zemlja kosarke,vec fudbala,svidjalo se nekom ili ne ali je tako.Mnogo vise se voli i prati fudbal.

    • Lane

      18:57 // 11. 9. 2019.

      Pisac ovog komentara bi trebao da zna, srebro sa svetskog, srebro sa olimpijade I srebro sa evropskog prevenstva, dakle tri finala na tri poslednja kosarka ska turnira nisu neuspeh sa gore pomenutim selektorom.

  • Boris

    10:24 // 11. 9. 2019.

    Људи, не може Калинић играти за Србију док се не смири. Грубо крши суверенитет државе, па стварно не разумијем како може да игра за исту?!

    Иначе примјер из 2005 све говори. Тада није ваљао Обрадовић.

    Идемо даље у борбу за ОИ! Подршка за наше кошаркаше и Салета!

    • Logitech

      13:40 // 11. 9. 2019.

      Ako je tako, onda treba sale da izađe i kaže da mu nije dozvoljeno da vodi kalinica i onda je sve u redu. A ako nema ono sto treba da ima da bi tako izašao i to rekao, onda treba njega da razapinju.

  • Cvetko Stanisavljević

    09:13 // 11. 9. 2019.

    Malo licimeran tekst. Al aj da krenemo izpocetka. Sale je kada je preuzeo reprezentaciju obećao da neće da bude trener nekog kluba. Drugo Kada je t oprekrsio, u reprezentaciji je dovodio igrače koje predhodno potpiso sa klubom koji trenira. Primer toga Kuzmic i Raduljica u Litvaniji, Milosavljevića za Partizan. Sada je sujetom unistio reprezantaciju gde nije pozvao Nedovića, Kalinića, Dobrića...

  • Ouzo

    21:01 // 11. 9. 2019.

    Gospodine Stankov,tacno ste konstantovali da smo "nacija neostvarenih trenera", a zatim ste se i sami upustili u strucnu analizu igre,nevodjenje nekih igraca,ko je sedeo na klupi i poentirali da je bi bili bolji da se nisu neki povredili ili da su posli oni sto ih selektor otpisa...
    U sportu ne pobedjuje uvek bolji(na papiru),igra i srce,borbenost,hemija u ekipi,trenerov i kapitenov autoritet.

  • Овца за шишање

    07:16 // 11. 9. 2019.

    Опет нека прича - истина је на средини, па немојте тако и сл... У нормалним се земљама ЗНА - имаш резултате, селектор си, немаш ли, сам одеш, и то је то!

  • Aca

    12:37 // 11. 9. 2019.

    Sve je to posledica loseg rada u savezu po sektorima jer rade nedorasli i nestrucni ljudi, i naravno to se odrazilo na rezultat!

  • Aleksandar Milić

    21:03 // 12. 9. 2019.

    Nismo mi nacija neostvarenih trenera. Mi smo nacija neostvarenih ljudi, individua, koji satisfakciju za svoj lični neuspeh projektuju na sportiste pre svega i njihov uspeh doživljavaju kao lični. Izgubili fudbaleri, izgubili košarkaši, pa šta? Vrlo važno, to je samo sport, sporedna stvar u životu. Niko se u civilizovanim zemljama ne potresa ovoliko oko sporta, koji je ovde terapija za mase.

  • El Pinter

    09:20 // 11. 9. 2019.

    Da ljudi imaju više novca u ovoj državi, ne bi onda projektovali svoje živote kroz uspehe i neuspehe reprezentacija. Bio bi to samo još jedan hobi.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: