Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:44, 29. 8. 2019.

Ostali smo bez jednog Vranja, a kamoli bez Šangajske liste

Stvar je jasna. Nećemo ništa uraditi po pitanju bilo kakvog akademskog ili intelektualnog napretka, službenog u smislu univerziteta, ili uopšte društvenog, niti ćemo zadržati ljude u Srbiji dok ne promenimo sistem.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Abc

    15:48 // 29. 8. 2019.

    Ako na broj otišlih dodamo negativnu stopu nataliteta, u 2018. god nas je manje bar za sto hiljada. Bojim se da će brojevi za 2019. biti još suroviji

  • Marks

    19:07 // 30. 8. 2019.

    Pa prema zvanicnim podacima Srbija prosle godine ima 38 hiljada stanovnika manje i to prirodnim putem. Kad se na to doda i ovih 51 hiljadai koji su se iselili u EU to je oko 89 hiljada stanovnika manje ne racunajuci iseljavanje van EU ali moze najoptimisticnije da se kaze 100 hiljada i sa njima. To znaci da ce za 11 godina Srbija da ima 1.100.000 stanovnika manje, 2030e. Aco Srbine!

  • Dusan

    15:10 // 30. 8. 2019.

    Izvanredan tekst, bravo! Nazalost, bojim se da je Magicni Cira u pravu, kada kaze da je Srbija na putu odumiranja i nestajanja (sto je mozda najbolji kraj koji smo mogli da pozelimo).

  • Kapisla

    15:25 // 21. 9. 2019.

    Ne bih da budem najgori komentator ali po meni , da bi se sacuvala mladost treba hitno zabraniti mladjima od 50 godina upravljanje teskim motorima. Drugo, treba hitno ukinuti sve kiosk cevabdzinice, ostaviti da se rostilj jede samo u restoranima.
    Ne govorim ovo dzabe vec sa pravom. Omladina jede rostilj meso ko zna kakvog loseg kvaliteta za dorucak, rucak i veceru. Mladima su ispali stomaci .

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: