Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:15, 10. 1. 2020.

Potera na svetlost isterala “Malčanskog berberina” i nepoverenje u državu

slika 1 policija dorucak foto MUP Grašani nisu verovali policiji u slučaju "Malčanski berberin"; foto: MUP

Možda su Vučić i ekipa oko njega prethodnih sedam godina, radeći ono što najbolje znaju, a to je bavljenje marketingom i propagandom, uspeli da lični i rejting SNS podignu na istorijski nivo, ali su isto tako, svesno ili ne, urušili poverenje u državu i njene institucije.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Ivan

    13:17 // 10. 1. 2020.

    Odličan članak. Istinit. Na žalost građani ne veruju u institucije i zbog sveprisutne korupcije u policiji, zdravstvu, sudstvu, upravi, obrazovanju... Ne mogu da shvatim taj paradox. Urušene institucije a na izborima pobeđuju opet oni koji su ih urušili.

    • Miki

      14:36 // 10. 1. 2020.

      Pa na izborima ne pobeđuju oni koji su urušili poverenje u institucije, oni ubedljivo gube. Ako ti nije jasno pa žuti su urnisali zemlju a sada izmišljaju ću razne afere hoće da se vrate na vlast. Pao hilihopter i sad treba Vučić da da ostavku. Uhapšen čovek u Jovanjicu, Vučić diluje drogu. Izmišljaju ću aferu Krušik uništavaju namensku, jer žuti na vlast mogu samo ako je u Srbiji stanje loše.

    • Шишач снс-ОВАЦА

      16:16 // 10. 1. 2020.

      Доста више са тим жутима! Заиста су били лопови (далеко мањи од садашњих властодржаца), такође и неспособни (далеко мање од садашњих), али њихов највећи грех је тај што тим својим неделима направише то да на власт дођу најгори од најгорих! Друга је ствар што народ гласа за најгоре да би се одбранио од лоших?! Има у опозицији и доста паметних и поштених, али ОВЦЕ их или не знају или игноришу!

  • Шишач снс-ОВАЦА

    09:42 // 10. 1. 2020.

    Да сам украо лизалицу на трафици уФатили би ме за два сата. Шта је овде у питању, огромна неспособност или интерес ТРАЈАЊА акције ради одвраћања пажње од перманентних афера власти?

    • qgo

      21:03 // 11. 1. 2020.

      PRe ce biti ovo prvo, to jest pre ce biti ovo drugo, to jest oba su verovatno u pitanju. Sklopile im se kockice, tj. zaocalo ih...

  • Mister.NO

    21:19 // 14. 1. 2020.

    Fora je u tome sto je ceo izborni sistem napravljen tako. Zasto ni jedna politicka partija, vlast nije promenila sitem? Zato sto im odgovara. Uvek ce biti tako, uvek, dok se sam sistem ne promeni. Sto bi rekla Deneris Targerijan ne treba zaustaviti tocak vec polomiti ga. Al ajd prvo da srusimo ovu mafijasku sektu.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: