Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:35, 22. 5. 2018.

Saobraćajni bumerang niških naprednjaka

Tomas Man je jednom zapisao da “čak i štetna istina vredi više od korisne laži”, ali naprednjaci izgleda nikako to da shvate, pa im se priča o uspehu saobraćaja (drumskog i vazdušnog) iz 2016. godine, kao bumerang vraća dve godine kasnije i dobro drma rejting.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Ljuba Slavković

    08:52 // 23. 5. 2018.

    Nisam sreán što sam, nažalost,bio u pravu i ostao sam kada su se dešavali događaji oko tendera za javni prevoz. i Danas imamo ozbilljne probleme umesto da Grad svake kodine inkasira nekoliko stotina miona dinara od mogućeg kocesionaraPodsećam vrednost pposla-javnbog prevoza za 5 god., je procenjena na oko 6 milijardi dinara, Date nekom toilki posao i još mu doplaćujete, A eksperti sa ek.fak.Niš

    • qgo

      20:16 // 23. 5. 2018.

      JEsi li ovo sve sam pisao ili ti je neko pomagao (odmagao)?

    • Komentar Komentara

      10:19 // 6. 6. 2018.

      Ovaj čovek je bio i ostao nepismen. Toliko nepismen da nisam, ni uz najveću pažnju, mogla da shvatim šta je hteo da kaže...
      A vodio je Grad Niš, Gradsku toplanu, Pčelicu...
      Po njegovim rečima prvo zaposlenje mu je bilo - mesto direktora. I bio je to kroz sve režime, kroz sve "promene". I dolazimo do odgovora zašto nam je stanje ovakvo kakvo je - u svakom mogućem domenu društva, on je paradigma.

  • Mihajlo

    09:56 // 23. 5. 2018.

    Sve ovo napisano je veoma lepo citko i sa dosta entuzijazma čak je u velikoj meri i istinito moram priznati.Medjutim selektivno kritikovanje ukazuje na pristrasnost .Istina je uvek dosta slozenija i ima drugu stranu medalje i vlast i opozicija (bivsa vlast) su zajedno odredile kurs kojim plovi ova nasa barka.Samo napred sa kritikom ali konstruktivno sa vizijom o buducnosti.A ne ovako kratkovido!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: