Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:30, 31. 5. 2019.

Ubijanje novinarstva - poslednji čin

Više se i ne krije da je ono jedino što se smatra prihvatljivim “novinarstvom” zapravo propaganda. I to ona najgora, koja ide dotle da na primer medijski radnici glume presrećne vozače koji se slikaju u tunelu u Grdeličkoj klisuri.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Milosav

    12:12 // 1. 6. 2019.

    To su sve posledice a uzrok, nove medijske zakone, zaobilaziš. Oni su omogućii da se "privatizuju" lokalni mediji parama lokalne samouprave, oni omogućavaju pojavu "privatna budžetska firma", oni su uveli prekarni rad novinara, koruptivno ponašanje u komisijama i na kraju doveli su do potpunog medijskog maraka. Uskoro ćemo imati "reprezentativna" udruženja novinara u organizaciji vlasnika medija.

    • Aleksandar Stankov

      12:36 // 1. 6. 2019.

      Ne zaobilazim. Medijski, kao i drugi zakoni, imaju svoje rupe. Nisu zakoni ovo stvorili, nego oni koji ih zloupotrebljavaju i ne poštuju.

      Rupe je donekle trebalo da zakrpi nova Medijska strategija, kao i izmene pravilnika o sufinansiranju, ali oni koji se bave pomenutim zloupotrebama to ne žele, zato i menjaju strategiju kako im odgovara. Jer onda može da se radi sve što ste pobrojali.

  • J.Milica

    10:38 // 1. 6. 2019.

    Da REM i Savet za stampu ista rade, da imaju petlje da pocnu sa kaznjavanjem, a ne opominjanjem, to ne bi izgledalo ovako.

    Takodje, cemu nepismeni i neskolovani ljudi u medijima?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: