Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:31, 24. 3. 2015.

Vukadinoviću, jeste li Vi policajac ili lekar?

Odgovor doktoru Draganu Vukadinoviću na njegov tekst o tribini udruženja "Lekalizacija Srbije" o medicinskoj upotrebi kanabisa održanoj 7. marta na Pravnom fakultetu u Nišu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Dr Maja

    14:34 // 24. 3. 2015.

    Boze sacuvaj, gledala Sam I slusala dr.Vukadinovica u televizijskoj emisiji o pomenutoj temi I zgranuta Sam njegovom isfrustriranoscu. Pa njemu je potrebna strucna pomoc

    • shaft

      18:30 // 24. 3. 2015.

      ne zameram cenjenom dr.vukadinovicu,toliko godina provedenih u SRS-u ostavilo je traga.No, ide na bolje...

  • Hehh

    17:29 // 24. 3. 2015.

    Endokanabinoidni sistem je deo imunološkog sistema, otkriven pre 40 godina, još uvek se ne proučava na medicini, a medicinski stručnjaci za njega čuli 2014 iz inicijative za legalizaciju. Sramota!

  • Maja Vuckovic

    15:46 // 24. 3. 2015.

    Nažalost, uzgajanje 'vrh u struci' stručnjaka je otišlo u drugu krajnost, kao što je ovde slučaj, te je visoka stručnost u određenoj oblasti rezultovala produkcijom tzv. FAH IDIOTA.

  • zoza niš

    12:06 // 24. 3. 2015.

    lično moje mišljenje je da će biti zloupotreba, srbija je to i srbin koji nađe uvek neki način da uzmuva ispetlja situaciju

    • nemoguce

      14:31 // 25. 3. 2015.

      Ako je nesto lekovito, zdravo i korisno,kako moze da steti? Vas plasi osmeh na licu ovog naroda? Niste navikli na nasmejane Srbe koji su na trenutak zaboravili na suicidne misli? Ko je ovde drogiran?

  • Dragan Vukadinovic

    20:25 // 24. 3. 2015.

    Прихватам Вашу понуду да учествујем на медицинском скупу јер верујем у Вашу добру намеру (за сујету не брините). П.С. држим се основног медицинског правила - пре свега не нашкодити.

    • Hehh

      13:34 // 25. 3. 2015.

      Molim da odgovorite na pitanje koje ste godine saznali za postojanje endokanabinoidong sistema? Ne spasavajte studente od dzointa nabijanjem u zatvor i kljukanjem brmazepamima ujutru i uvece na recept

  • dr Jakov Zlatar

    13:04 // 24. 3. 2015.

    jake su naše novine, a izgleda da oni legalizaciju traže za svoje potrebe.Dragan je vrh u struci i ne može jedan urednik tabloida da mu spočitava neznanje i nepoznavanje materije.

    • Neko ko zna materiju

      16:16 // 24. 3. 2015.

      Da li je bitno koje novine su u pitanju, umesto da uzmete da istražite kao doktori vi samo ..... On se bavi STVARIMA KOJIMA VI KAO DOKTOR TREBA DA SE BAVITE... Neverovatno je neznanje vas i ostalih...

    • NajponiznijeMolim

      17:32 // 24. 3. 2015.

      Doktore, koje godine ste čuli za postojanje endokanabinoidnog sistema? Iz kojih izvora? Kom svom kolegi ste otkrili ovu 40 godina "čuvanu tajnu"? Pacijentima sigurno niste o tome pričali.Kredibilitet?

  • lola marinković

    14:06 // 25. 3. 2015.

    Umesto promovisanja sebe, promovišimo brigu o bolesnima. Podržavam i trunčicu nečega što će obolelom vratiti nadu i osmeh. ZA LEKALIZACIJU, a ne lov u mutnom I enormne zarade od lažnog ulja!

  • Dragan Vukadinovic

    20:22 // 24. 3. 2015.

    канабисово уље. Свакодневно прописујем псхоактивне супстанце више него просечан дилер и управо због тога морам добро да познајем законску регулативу увођења једне такве супстанце у медицинску примену.

  • Dragan Vukadinovic

    20:19 // 24. 3. 2015.

    Г-дине Ковачевићу, познајем пуно бивших и актуелних зависника и већина њих су сада моји пријатељи, вероватно јер знам шта је лекарска тајна. Лично познајем и пацијенте од малигних болести који користе

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: