Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

00:00, 19. 8. 2013.

Zakon po porudžbini, državni kanibalizam

Da vam ispričam jednu priču, a mogao bih, komotno, i basnom da je nazovem: Dakle, u jeku ekonomske propasti Srbije, kada je već 90% privrede potpuno uništeno, konačno "zaigrala mečka" i pred vratima zaštićenih javnih ustanova i preduzeća, koja su decenijama sisala majku državu, besomučno udomljavajući familije novopridošlih vladajućih struktura.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • petar momčilović

    08:13 // 19. 8. 2013.

    A Vi ste posteni! Sta radite sa Gerontoloskim centrom? Sa kim delite dobit?

    • gcnis

      12:25 // 19. 8. 2013.

      Pitanje je na mestu, samo sa zakasnjenjem od godinu dana, jer oni koji su to cinili nisu vise u GC. Inace, dobro je da se brinete o tim stvarima. Samo nastavite, jednom ce te pogoditi ....

    • Milovan Stanković

      13:10 // 19. 8. 2013.

      Odvratan komentar na odličan tekst. Čovek je fantastično obrazložio katastrofalno donošenje očajnih zakona a vi, bez argumenta i van konteksta, tipično "srpski": "A ti? Šta si ti uradio.". STRAŠNO!

    • milovan stanković

      14:01 // 19. 8. 2013.

      Užasan komentar na izuzetan tekst. Tipična "srpska" zamena teza, na pitanje se odgovara pitanjem: "A ti, šta si ti ukrao", ali naravno bez ikakvih argumenata. Za neke je bolje da se uzdrže od kometar

    • Bojan Dimitrijević

      14:12 // 19. 8. 2013.

      Eto prilike da napišete našto što bi, verujem, bilo zanimljivo širem krugu čitalaca (pa i meni). Naoružajte se argumentima, podacima i činjenicama, verujem da će te privući veliku pažnju.

  • Dragan Jovanovic

    10:23 // 19. 8. 2013.

    LDP kao dovoljno velika grupa i stranaka u parlamentu moze da pokrene postupak za ocenu ustvnosti i zakonitosti ovog propisa. EVO PRILIKE DA TO I URADE. ZAKON JE BRUKA !!!

  • Bogdan Bogdanović

    13:15 // 19. 8. 2013.

    Bravo za tekst! Konačno da neko proanalizira šta nam sve podmeću zakonodavci. Kada bi više ovakvih "analitičara" redovno pojašnjavali suštinu zamagljenih zakonskih nota, možda bi se pre "opismenili".

  • Nišliski Džeronimo

    16:09 // 19. 8. 2013.

    Od kad postoji država (važi i za srpsku državu) - kao stvarni (ne iz bajke) Robin Hud pljačka sirotinju i poklanja bogatima. Zato je sirotinja - sirotinja i zato bogati sisaju sirotinjski znoj.

  • Milan Petrović

    17:51 // 22. 8. 2013.

    Bravo za Južne Vesti. Pronađite ovakve ljude koji će komentarima otvoriti oči narodu i pokazati prave namere vlastodržaca, da se iza dušebrižničkih zakona kriju sebični interesi oligarhije na vlasti.

  • Marko Nikezić

    18:51 // 26. 8. 2013.

    Očigledno da država ima problem da ishrani samu sebe. Naravno da narod mora da izdvaja "od usta". Ako nam je, sami smo glasali. Sledeći put pamet u glavu, ako doživimo sledeći put. Odličan tekst.

  • slobodan disic

    08:03 // 29. 8. 2013.

    Ovo nam itreba.Mi ništa ne pamtimo.Pred izbore sve zaboravimo.Bravo za komentar.

  • sun is up

    08:42 // 30. 8. 2013.

    šta se sve neće setiti, bravo za tekst.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: