Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:54, 16. 5. 2023.

Srbija iznad svega

U iščekivanju najvećeg skupa ikad, protesta protiv protesta , protiv nasilja, ne mogu, a da se ne potrudim da predložim neke detalje koji mi se čine simbolom blagostanja u kome smo, a koje se ovde gradi tridesetak godina unazad, sa istim političkim stvaraocima pomenutog blagostanja i njihovim nesebičnim podržavaocima.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Vlada

    13:44 // 16. 5. 2023.

    Ponosan sam sto mi je ovaj covek predavao matematiku 93-97. Izuzetan um i inteligencija. Clanak, kao i mnogi do sada, pravo u centar. Pozdrav iz daleka za profesora. Na zalost, vecina nas koje ste ucili i vaspitavali nisu vise u gradu i zemlji o kojoj pisete.

  • Prof

    15:02 // 16. 5. 2023.

    Volela bih da ovaj gospodin ima malo bolju biografiju ,pa da kritikuje druge.Više bih mu verovala.Zašto se ne jave ljudi koje cenimo mnogo više ,pa da im verujemo .

    • Dr

      09:58 // 17. 5. 2023.

      Možda bi Vama, gospođo, Više prijalo da čitate gospodinovu biografiju nego li njegovu (sasvim realnu) anticipaciju ovog žalosnog događaja koji nas očekuje i tiče se svih građana?!

  • Oscar Pitagor

    15:18 // 16. 5. 2023.

    Bravo za tekst profesore!

    Pravo u centar!

  • Smuk II

    17:00 // 16. 5. 2023.

    Profesor je zaboravio da spomene "ponos i diku" našeg Niša , ne bih da ih nabrajam mLogo ih ima a i Nišlije ih znaju i poznavaju ! Sve sami "diplomirani i diplomirane" osobe ... podguzne muve !

  • poljoprivrednik

    11:03 // 17. 5. 2023.

    Nije da podržavam ove sadašnje, profi svaka čast na tekstu, medjutim pitao bih profu uz dužno poštovanje godina- koga nam vi to postaviste sve na vlasti, vi, vaše generacije, pa sada vam ne valjaju ni ovi, a sve ste ih vi dovodili i svi vam nisu valjali. Osim što se brinete o politici, brinete li o deci kojoj predajete, učite li pravim vrednostima ?

    • Pecarski

      18:31 // 17. 5. 2023.

      Nažalost, čovek je najkvarljivija roba. Borili smo se protiv Miloševića i ovih današnjih, a onda su neki u koje smo verovali ispali kreteni i lopuže i tako smo tu gde smo. Pola ovih u SNS su bili u DOS- u!

  • Aleksandra

    13:50 // 1. 8. 2023.

    Odličan tekst, satiričan, duhovito ciničan,... bravo!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: