Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:54, 24. 4. 2012.

Eko-grand šou

Da bismo nešto očistili... morali smo prvo da zaprljamo... a kada smo  zaprljali, onda treba da počistimo. I tako u nedogled... od našeg postojanja, od pamtiveka... do današnjeg dana. Čistimo-prljamo, prljamo-čistimo, čistimo-prljamo...

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Bate

    13:48 // 24. 4. 2012.

    Jos jedan bananin potrcko koji se nabio u javno preduzece i pametuje nesto , kao bloguje ... i sad oce da bude predsednik na paliluli!
    Narode u Nisu :)) ako si tolko slep ne tebas da imas bolje od ovog blogera ...

    • vmp

      20:26 // 24. 4. 2012.

      Bate, ovaj covek nije bananin potrcko. On je potrcko. Bio je Karicev, sada bananin, on je primer da niska inteligencija, poltronizam i glupost mogu biti zanimanje coveka. Mada samo u Srbiji.
      Ali nije problem u njemu. Problem je u meni i tebi koji komentarisemo njegove nebuloze. Mi nismo za ovde, a on se prelepo snasao i siri svoju doktrinu.
      @Redakcija
      stvarno, daj uvedite neke kriterijume za izbor vasih autora.

  • vesna p

    19:06 // 24. 4. 2012.

    Ovu spodobu sa ćubom na čelu (bez čela) kad vidim na tv-u, odmah bežim iz sobe. Najsmesniji je njegov trud oko frazerskog rečnika i načina govora, kao da se rodio i studirao u Bgd-u. Zamenik direktora javnog preduzeća?! Kakve su mu kvalifikacije i koji mu je IQ, pa se uvalio u najsigurniju firmu u gradu? Kako je dospeo tamo gde je mesto mladim, pametnim i obrazovanim ljudima koji su rodjeni u ovom gradu, dok njegov partijski vodja na sva usta trubi o nepartijskom zaposljavanju.I on je neki "partijski kadar".
    A sto se ovog tzv."bloga" tice, on sam govori o inteligenciji autora, bolje da nije gubio vreme. Ko li mu dade prostor!

    • sanja

      01:41 // 29. 4. 2012.

      Verujem da je Vas IQ izuzetan, cim trosite vreme na ovako "inteligente" komentare.

  • kiki

    09:03 // 25. 4. 2012.

    E moj Bato batice ,sve dok ti cutis i dozvoljavas da gluplji i tulaviji od tebe u tvojoj stranci budu bplje kotirani nema nista ni od nas ni od tvog predsednickog mesta! Da bi bio predsednik nekim ljudima moras da smes i da mozes!!! Da smes da kazes naprimer bananamenu dosta bre vise gluposti i brljanja ,da mozes da se usprotivis prolasku glupih i muljavih kadrova u tvojoj stranci na pozicije dok se jaki pametni i preduzimljivi pomeraju i brisu kao gumicomJER NECE DA KLIMAJU bananamenu!!! Dobar si i korektan kao covek ali.....za predsednika treba vise BAR INTEGRITET!

  • razumes ti mene...

    18:31 // 25. 4. 2012.

    kada bi JKP Mediana bilo ozbiljno (privatno) preduzece, ovaj lik i njemu sl. ne bi mogli da budu ni na radnom mestu peraca ulica...
    a ovako, on je kao neki faktor u gradu, svaki dan na tv prosipa vestacki bg akcenat i jos nam ovde po kolumnama prodaje... za bubrege

  • Momir

    01:54 // 29. 4. 2012.

    Ovog coveka narod VOLI, jer je iskren i posten. A svi vi "partijski neprijatelji" ovakvim vredjanjem ponizavate samo sebe. Smesni ste.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: