Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:15, 27. 1. 2020.

Bojkot naš nasušni

Pre izbora je raspušten parlament, a vlada je podnela ostavku, kako bi se formirala prelazna tehnička vlada koja dobija mandat da obezbedi legitimitet izbornog procesa. Sve je ovo deo sveobuhvatnog dogovora da bi se sprečio bojkot i obezbedilo učešće opozicije na predstojećim parlamentarnim izborima.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Шишач снс-ОВАЦА

    14:31 // 27. 1. 2020.

    Е, зато што ми не можемо постићи оно што је и Македонија могла, црно нам се пише! И зато - БОЈКОТ!

  • Dejan Dimitrijević

    15:10 // 27. 1. 2020.

    Razlika između Makedonije i Srbije je ta što su Makedonci prilično ravnomerno podeljeni između VMRO i Socijaldemokrata, pa je dogovor bio neminovan i razrešio je pat poziciju.
    U Srbiji, nažalost, nema pat pozicije. SNS stabilno ide preko 50% i uprkos korupciji i aferama mnogo je, iznutra, stabilniji od opozicije. Bojkot onih koji ne prelaze 15% zajedno je izraz nemoći tih stranaka i jačanje AV-a.

    • Шишач снс-ОВАЦА

      16:15 // 27. 1. 2020.

      Димке, свему треба придодати и "недорађен" народ са свешћу на нивоу бабуна! То може слободно да кажемо, јер ни ти ни ја ни у каквој странци нисмо и не очекујемо никакве гласове (поготову не бабунске)!

    • Inostranstvo

      23:24 // 27. 1. 2020.

      To što se napisali Danijel i žuta kompanija ne mogu da razumeju. Ne ide im u glavu. Misle da su bogom dani da budu na vlasti. Ne vide da osim najobrazovanijih niko drugi neće za njih da glasa. Ne shvataju da su elitistička grupa stanaka koja deluje patetično. Ne osvajanja se vlast željom da se bude na vlasti. Treba biti uspešni političar da bi se osvojila vlast. Oni to nisu.

  • Mara

    15:44 // 27. 1. 2020.

    Teško nama

  • Бели Јоргован

    22:41 // 27. 1. 2020.

    Актуелна власт је добила изборе по законима и под условима које је прописала предходна власт - зато што је обећала онима који БРОЈЕ ГЛАСОВЕ и објављују резултате да ће ОДРАДИТИ задате задатке.
    На окупираним територијама резултати избора се знају на дан расписивања избора - коме то није јасно - кашће му се само,кад одрасте.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: