Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:50, 27. 5. 2019.

Kosovo gori, a predsednik se češlja

Konačno je skinut veo tajne sa predsednikove Političke platforme za razgovore sa predstavnicima privremenih institucija samouprave u Prištini, koja predviđa da svako rešenje dijaloga Beograda i Prištine mora da bude u skladu sa Ustavom i Rezolucijom 1244 i da Srbija ne priznaje nezavisnost Kosova.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Dragana

    10:32 // 27. 5. 2019.

    Kosovo gori, a opozicije nema ni u Parlamentu.

  • kole

    11:02 // 27. 5. 2019.

    Opoziciju KIM ne zanima, predsednik Vučić se maksimalno zalaže za naš narod na KIM.

  • Ouzo

    22:03 // 27. 5. 2019.

    Postovani Danijele,pocinje sa radom,posle Vaseg komentara,botovska masina!Normalno,recenice kratke,nesuvisle,bez argumenata "pro et contra", da vidi sef da su se upisali.
    Doci ce,ocigledno,i taj dan,kada ce im biti nalozeno da pozdrave ideju-Uzmite nam Kosmet,samo da nam Aca ostane!

  • vuk

    23:06 // 27. 5. 2019.

    Srbine brani ga!

  • Ljubica

    10:57 // 29. 5. 2019.

    Danijele, kao i do sada bravo! Samo jos da vas skapira ono malo poltrona koji ne kapiraju da ne zive sada i sutra, vec da moraju protresti svoje glave pa ako ima iceg u njima da utuve sami sebi da to sto rade, rade svojoj deci, unucima a i praunucima. Imaju jos veoma mali vremena da se promene.

  • dex

    15:46 // 29. 5. 2019.

    Ne znam kad će nas veliki vođa prodati, ali mislim da pokušava da nas proda za dobre novce, smučili mi se svi ovi na funkciji, tzv političari, doktori, profesori, ovdašnji i oni iz Srbije svi su pod istim ćebetom, imaju masne plate i svi su na pola ključa da beže za bg.. Ratno stanje kažu, niko od njih nije video rat osim na tv-u samo.. Reciprocitet... Kako oni nama tako mi njima..

  • BATA

    09:19 // 30. 5. 2019.

    Da,ceo izvestaj ko pre.Magla,magla,svuda oko nas...AV predstavlja svoju nemoc i da nam nema druge a kada je dolazio na vlast bio toliko recit.I jos pre 20 dana govorio da ce se nesto desiti.I gle,desilo se odmah ujutro,sve je pogodio,samo su imena falila.Blago nama sa njim i njegovom klikom.Novi auto-put bice uskoro puni nasih koji odlaze.Zdusno se o tome brine.

  • Pepe

    18:15 // 31. 5. 2019.

    Gospodine DD, dođite malo u Kosovsku Mitrovicu, da vidite kako se živi u južnoj Srpkoj pokrajini, da osetite energiju ovih ljudi koji veruju čoveku koga Vi iz nekog Vama znanog razloga ne simpatišete, tj, opsednuti ste njime u negativnom smislu.

    • Dragan R

      16:14 // 1. 6. 2019.

      Želim vam sve najbolje jer ste naši, bez obzira na to u koga verujete. A kad smo kod verovanja da li verujete onom za koga su granice Srbije Karlovac-Karlobag-Ogulin- Viriovitica i ništa manje od toga, ili onom za koga su granice Srbije na Ibru a ako baš mora i na Kopaoniku?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: