Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:18, 2. 12. 2019.

Senke nad Balkanom i spletke po Srbiji

Gledam ovu seriju „Senke nad Balkanom“ i jedna stvar mi nije jasna. Zašto je vlast bila toliko protiv te serije, da je morala da „nestane“ sa našeg prava da znamo sve?

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Milan

    08:52 // 2. 12. 2019.

    Kad sam ja bojkotovala vi što sad bojkotujete bili ste dosmanlije koje su se transformisale u kleptokrate.
    Pa će bojkotovati, dok ne dođu opet na vlast

    • JelDosloDoMozga

      14:05 // 3. 12. 2019.

      Odlicila si se na bojkot onda kad je vlast pala na izborima. Umesto da vidis da si donela pogresnu odluku i izvinis se narodu zbog lose procene, ti opet teras kontru narodu. Jesi istupila iz stranke zbog sporazuma sa nato paktom ili podrzavas pridruzenje nato kao tvoj predsednik stranke?

  • Црна Пловдина

    16:50 // 2. 12. 2019.

    Оправдавам Власт која је прогнала ту серију са телевизије са националном фрекфенцијом - јер је серија уперена против државе Србије и срБског народа.
    У серији где се именом и презименом помињу историјске личности уметничке слободе су ОГРАНИЧЕНЕ.Србија нити је била нити ће кад бити јатаган мала.Млади,који нажалост ништа не читају а гледају серију стећи ће погречну слику о Србији и срБском народу.

    • Bibliotekarka

      10:01 // 3. 12. 2019.

      Koji mladi? Misliš na Akademiju mladih SNS lidera. E pa oni sigurno nisu čitali. Haha

    • Beli Preletačević

      17:29 // 4. 12. 2019.

      Vidi se koliko si načitan i rečit, obavezno piši ćirilicom i gledaj Pink. A to kako će mladi steći utisak o SRBIJI...izvini, te mlade ste prognali odavde, a ono malo što ih osta, me baš briga šta će steći. Pošto živimo u zlatnom dobu, verovatno ste već stekli dovoljno. Slobodno gledaj "Gladijolu"! A da, u Beogradu imas samo "Marinkovu Baru" ( i dalje ) tako da ti Jatagan mala i ne treba.

  • Brus

    10:06 // 3. 12. 2019.

    Razvrat = ljubkam te, volkam te

  • Vasa Durlan-Edmonton

    07:27 // 4. 12. 2019.

    Gledam Senke nad Balkanom,ali Senke nad Srbijom su se mnogo vise nadvile!To sto serija ne ide na RTS nije problem,gledajte Happy i Pink!Cekam reakciju "hronicnog bolesnika" na emisiju na Ruskoj televiziji gde su provalili poturanje afere "Ruski spijun" kao masku za zataskavanje price o"tati ministra policije".A i prica o plagijatorima Malom i Dr.Mici,sta to bese,ko ce ga znati?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: