Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:10, 17. 6. 2019.

Zašto Ani i Jadranki izveštaj EU više nije tako smešan?

Da li stvarno verujete kako se naša vlast naprasno promenila nabolje i odlučila da poštuje Ustav i zakone ove države i zašto ne? I da ćemo stvarno ući u EU sa ovakvom zarobljenom državom u kojoj važe partijski zakoni i odluke samo jednog čoveka? U pravu su Ana i Jadranka. Ovo više uopšte nije smešno.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Inostranstvo

    21:25 // 17. 6. 2019.

    Dragi Danijele, da li zaista verujete u ono što ste napisali - da je spor napredak krivica jednog čoveka a ne oklevanja EU da prima nove članove? Da li zaista mislite da bi sa Đilasom na vlasti bio brži napredak? Meni se čini da želite da preobrazite one koji su na izborima kaznili “žutu varijantu” zbog godina loše vlasti. Tako prelazite iz komentatora u agitatora. Pozdrav sa velike daljine.

    • СиНиша

      11:18 // 18. 6. 2019.

      Драго Inostranstvo!
      Само необавештенима, и онима који то желе да остану, није јасно да Србија НИКАДА неће бити члан Е(М)У. Чланице су у пакту да се међусобно не пљачкају, другоразредне да се пљачкају умерено (кроз отимање способне високошколоване радне снаге)...
      А што се нас тиче ништа боље ни са ким док је овакав систем власти и овакво безвлашће, што најбоље одговара Е(М)У и осталим окупаторима.

    • Dragan R

      11:22 // 18. 6. 2019.

      U pravu ste što se tiče sporog napretka Srbije u procesu pridruživanja EU. Nije to samo krivica Vučića. Ili da budem precizniji, lično smatram da su za to Vučić i njegova vlast najmanje krivi. Glavni problem je sama EU. Činjenica je da EU okleva da primi nove članove i još važnije, samo u "zarobljenoj" državi gde jedan odlučuje o svemu je moguće ispuniti želje EU vezane za KiM i Republiku Srpsku.

  • Овца за шишање

    09:16 // 17. 6. 2019.

    Аналитично и јасно.

  • Zbunjena komentarom

    10:36 // 18. 6. 2019.

    Čudno. Gospodin Inostranstvo bi sa te udaljenosti, takoreći sigurne distance, trebalo da vidi širu sliku. Šta li se tu dogodilo. Da nije zapelo sa učenjem jezika, ili se satelitski prenos zaglavio na ružičastom...

    • Inostranstvo

      17:35 // 18. 6. 2019.

      Gospođ(ice)o “Zbunjena”, programskih razlika između građanske opcije i opcije na vlasti praktično nema. Razlike su u nivou obrazovanja lokalnih funkcionera. Glavni cilj svih mojih prijatelja koji su za građansku opciju je da nekog svog negde “uguraju”. Opcija na vlasti nudi sigurnost i umereni(spori) napredak. Za neuspeh građanske opcije kriva je njihova gramzivost a ne čovek na vlasti.

  • Ouzo

    22:13 // 17. 6. 2019.

    Jadranka je ministar za sarmiranje evropljana?Ali,slaba fajda!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: