Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:05, 10. 3. 2011.

Ravnopravnost, ali stvarno

Pustiti žene da opijene praznikom ne vide kako nemilosrdno gaze sve one principe ravnopravnosti za koje su se javno zalagale. Tog dana one ne rade iako to nije neradni dan, vesele se i opijaju na radnom mestu, odlaze u kafane i na lumperajke za vreme radnog vremena, primaju poklone na radnom mestu, zloupotrbljavaju čak i svoju decu primajući od njih obavezne poklone..

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • sladjana widojkovic

    02:14 // 12. 3. 2011.

    Kakva ostrascenost, kakav iskazan prezir!Jadan autor ovakvih misli! On treba izdrzavati sa sobom svkodnevno, a ne samo 8. marta!
    Definitivno da je to "proslavljanje"stvarno smesno i izlisno, kupovanje poklona takodje. Jos je najsmesnije zensko razmenjivanje poklona!
    No, s obzirom da majka zasluzuje svakog dana cvet od svog deteta, a buket cveca od svog supruga, da majka i domacica ima duzi staz od muskarca.....i, suvisno je dalje nabrajati sve opste poznate velicine tog zenskog pola......muskarcima smo dozvolile da tog jednog dana osete borbu zenskog pola za ravnopravnost, jer nisu svesni svoje zablude, da nikada borbe i nije bilo i da je i nikada biti nece, jer nikada nece biti ravnopravni sa zenskim polom! To je kao kada bi uspeli dosegnuti zvezde!

  • dragana miladinovic

    21:16 // 12. 3. 2011.

    Nekome je sve dopusteno pa cak i da bude kolumnista.Urednicima je dopusteno da objavljuju sve pa cak i tekstove pune govora mrznje.A za psihijatre nema posla.Impresivna biografija tzv.kolumniste dosta govori o njemu PACENIK sa strasnim kompleksima od zena.Kolumnista slusa samo sebe,sazaljeca samo sebe i ne vidi nista oko sebe.NNe vidi zene u istoj toj NZS,ne vidi zene koje podnose najveci teret tranzicije,bez kojih ne bi imao sta da pojede niti bi se setio da se opere.Za sledeci osmi mart organizovati akciju da kolumnista dobije sve gluposti od suvog cvec,celofana i ostalih mastovitih poklona pada ne sedi besposlen nek sve to lepo reciklira,Dotle nek se raspita o tome kako zive zene u Srbiji i neka se obrati pod hitno za strucnu pomoc.Takvi preplaseni i pisu tekstove o zenama jalovicama a jos gori ih i objavljuj.Sramota

  • Danko

    17:13 // 13. 3. 2011.

    Kao sto rekoh,ovo je moje "otkaceno" vidjenje musko zenskih odnosa,u kome se podjednako rugam i zenskom i muskom pogledu na ravnopravnost polova.Ko to ne vidi,nek polako procita ceo tekst ,ali ovog puta sa razumevanjem.Ako i tada nista ne shvati ,to je znak da je duboko opterecen,iskompleksiran i frustriran,tako da mu preostaje samo jedno,da pocne da pise kolumne.
    Posle Vasih komentara vise nisam siguran da bi mi mogao pomoci ni moj prijatelj i skolski drug,psihijatar,s obzirom da je i on muskarac.

  • dragana miladinovic

    21:39 // 13. 3. 2011.

    Tek pazljivijim citanjem teksta sve postaje jasno kolumnista nije pravi kolumnista vec covekomrzac u najgrubljem znacenju koji koristi pisanje samo ga skrene paznju na sebe.E tu stvarno niko ne moze da pomogne pa cak ni zena psihijatar i to dobrovoljac.Vise Vam necu praviti drustvo a dignite ruke od pisanja kolumni jer stvarno mnogo ne znate a o analozi da i ne govorim

  • Aleksandar

    10:23 // 15. 3. 2011.

    Osnovno ljudsko pravo je da kaze svoje misljenje. Kolumnista je izrazio svoje misljenje, i vama to smeta jer ne misli kako vi hocete...
    Da vama neko uskrati to pravo, vristali bi ste na sav glas!

    Svi vasi uvredljivi komentari su objavljeni iako ne bi trebalo. Zapitajte se malo.. U cemu ste vi to bolji od njega? Cak ste i gori

  • aca

    20:01 // 6. 4. 2011.

    8. mart su izmislili kineski trgovci
    :)

  • Milojko

    09:06 // 11. 3. 2011.

    Sto si ti jedan zajedljiv covek...ccc...
    A radjanje, spremanje ruckova, spremanje po kuci, cuvanje dece...da ne rade to uglavnom muskarci?
    Ili ti bas ne znas koi je pol nezniji? Ili mozda znas? ;)

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: