Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Danko Tomić

Nosilac spomenice legendarnog usmerenog obrazovanja (prva generacija).Inženjer i industrijalac koji je sticao u evropskoj industriji, skraćeno, Ei Niš. Mobilisan i otpisan više puta, čitaj učesnik rata 1999. Produkt sagorevanja raznih kapitalizacija, privatizacija, tranzicija i ostalih ekonomskih eksperimenata. Danas ponosni član mnogobrojne i persperktivne NSZ (nikada se nećete zaposliti).

Urednik sajta majstoranadji.com

  • Baš me briga

    A, zašto bi mene bilo briga što državni službenici primaju, umesto da kao povlašceni sloj, obavezno daju sirotinji svoje ljubilarne nagrade, srećni što su u ova teška vremena, ljubilarni broj godina imali posao i redovne plate.

    (6) detaljnije
  • Ravnopravnost, ali stvarno

    Pustiti žene da opijene praznikom ne vide kako nemilosrdno gaze sve one principe ravnopravnosti za koje su se javno zalagale. Tog dana one ne rade iako to nije neradni dan, vesele se i opijaju na radnom mestu, odlaze u kafane i na lumperajke za vreme radnog vremena, primaju poklone na radnom mestu, zloupotrbljavaju čak i svoju decu primajući od njih obavezne poklone..

    (7) detaljnije
  • Uaaa gubitaši!!

    Radio sam godinama u industriji i mnogo puta sam imao priliku da praktično osetim šta znači loše poslovanje. Znalo se, kad firma posluje loše i sa gubitkom, onda ili nema plata ili se prelazi na "minimalac". Možeš da se buni i štrajkuješ, smenjuješ rukovodstvo, ali dok se ne "ispliva" iz dugova nema normalnih plata.

    (7) detaljnije

Naši autori

Pronađite nas na: