Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:46, 18. 10. 2011.

Doplatna karta

Neplaćanje parkiranja ili autobuske karte je kršenje odluke Skupštine grada Niša, i u tom smislu mora da bude definisan prekršaj i kazna koju izriče organ za prekršaje po prijavi ovlašćenog lica za podnošenje prijave.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • theLab

    07:44 // 24. 10. 2011.

    đokice, sve ste u pravu. svaki deo kolumne je na mestu. ali ima nešto što mi je strašno smešno, a to je da ste promenili pesmu od kako ste postali "bivši" u parking servisu. sada naprasno pljujete po njima. time samo dokazujete da ste apsolutno isti kao i svi koji se bave politikom. dok vam je lepo ćutite, čim vam neko zavrne slavinu vi pljujete po njima. pa ta odluka je bila neustavna od prvog dana, zašto niste pričali protiv nje tada? pa niste, jer tada niste bili "bivši"... žalosno...

    • Djokica Milovanovic

      08:30 // 25. 10. 2011.

      Poštovani,
      očigledno je da niste pratili moj rad na mestu predsednika Nadzornog odbora u JKP "Parking servis"-Niš. U uslovima blokade odbora od strane DSS-a otkrio sam javnosti mnoge nepravilnosti i zloupotrebe u ovom preduzeću i podneo krivične prijave tužilaštvu (što je i razlog moje smene). Rezultati mog rada su pored ostalog promena Ugovora sa PAKOM-om, red u javnim nabavkama, što je dovelo do smanjenja troškova na godišnjem nivou više od 20.000.000 dinara i dobit preduzeća od oko 22.000.000 u 2010. godini.

  • Meda

    17:27 // 18. 10. 2011.

    LDP protiv Politickih protivnika: 1:1

    Ako je LDP uprskao motku u slucaju Marko Kraljevic i Musa Kesedzija (poznatije kao oranje parkinga kod stadiona) ovime su izgleda izjednacili.

    Ali utakmica jos uvek nije gotova.

    • Đokica Milovanović

      07:44 // 19. 10. 2011.

      Prava adresa za oranje parkinga je većnik Mihajlović. Mislim da je tamo ugrađen softtver njegove firme.

  • theLab

    14:05 // 26. 10. 2011.

    2. deo: ne tvrdim da je sve gore navedeno slučaj i sa vama. jednostavno, iskustvo govori da u tim situacijama moramo biti posebno obazrivi jer nije se jednom desilo da nas "narodni heroj" razočara ili čak zabije nož u leđa (pogledajte samo bivši DOS)
    Na kraju svega, ostaje to da PS mora da pravda zašto nisu prikazali dobit od naplate, u svakom slučaju, ilegalnih doplatnih karata ili kazni. Kazne nemaju pravo da naplaćuju, a doplatna karta... šta da doplatim kad ni prvu nisam platio.
    Nadam se da će se PS urušiti kao kula od karata i nestati u pepelu, a novac od naplate parkinga da ide u budžet grada uz obavezu za utrošak u socijalne namene (vrtići, škole, bolnice, parkovi...) Pozdrav za sve koji su imali strpljenja da čitaju moje pisanije.

  • Zoran Djoric

    18:51 // 18. 10. 2011.

    A ko ce meni da doplati zbog nepostovanja reda voznje od strane prevoznika?Da li sam samo ja u obavezi da platim prevoz ili su i oni u obavezi da postuju red voznje?Ali, njima se moze,a meni ce dovesti komunalnog policajca...

  • Miodrag

    08:17 // 19. 10. 2011.

    Voleo bih da je samo ova odluka protiv ustavna. A šta je sa onom gde se naplata UREĐENJA građevinskog zemljišta vrši poreskim rešenjem...... Naravno da su svi ovi propusti iskorišćeni samo za neke njihove.....

  • Miodrag

    11:41 // 25. 10. 2011.

    Čekajte bre..... Pa zvaničan izveštaj parking servisa je 12 miliona dobit. Kam gi 10 miliona????

    • Dragan S

      20:07 // 25. 10. 2011.

      Niodrag ,,Kam gi 10 miliona,,
      DJokica ,,Jel bili 22 miliona? ,,
      Miodrag ,,Bili.,,
      DJokica ,,Evegi 12 iliona...,,

    • Đokica Milovanović

      11:25 // 26. 10. 2011.

      Upravo u (ne)prikazivanju prihoda od doplatnih karata leži razlika od 10.000.000.

    • Miodrag

      12:27 // 26. 10. 2011.

      Koliko ja razumem to je ono isto preduzeće koje je bilo u debelom minusu i trebalo da se privatizuje kao gubitnik a sada može da posluje sa dobitkom od 22 miliona. Onda pitam "kam gi" ostali novci koji su ovo preduzeće ubacili u gubitke????? Ne treba odgovor. Svi znamo kod koga su, samo policija i pravosuđe ne znaju. Ne informisani.....

  • Ivan Milovanovic

    13:59 // 20. 10. 2011.

    U BG je valjda to neustavno reseno tako sto ako ne platis parkiranje u crvenoj ili zelenoj zoni po satu onda to znaci da si prihvatio da platis celodnevnu kartu, koja kosta kao ranije ta doplatna.. Znaci ili placas sat parkiranja u zoni ili placas dnevnu kartu..

  • theLab

    14:01 // 26. 10. 2011.

    1. deo: ne mogu da udarim reply na komentar vlasnika kolumne, ali dopisaću ovde.
    g. Milovanović, u pravu ste, nisam pratio Vaš rad, jer je nemoguće pratiti rad bilo koga na bilo kakvoj poziciji u gradu (zadržaću se na gradu za sada) sve i da sam imao višak vrmena da pratim bilo čiji rad, to je apsolutno neizvodljivo, u šta se redakcija Južnih Vesti više puta uverila koliko sam mogao da vidim. Pa i kad Šabić da nalog da se neke informacije moraju obznaniti, ustanove/stranke se oglušuju o to.
    Što se vašeg postignutog tiče... pozdravljam... za svaku pohvalu... samožrtvovanje zarad opšteg dobra je nazamisliva u današnjem koordinatnom sistemu vrednosti. Međutim, bez uvrede, sve to i dalje moram da uzmem sa debelom rezervom, jer milion puta se desilo da se neko okreće protiv "svojih" kada mu zavrnu slavinu ili nađu podobnijeg. U tom slučaju taj bivši poslušnik postaje borac za socijalnu pravdu i nakon što biva zamenjen sebe predstavlja u svetlu velikomučenika za prava građana.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: