Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:47, 7. 1. 2012.

Ko vlada Nišom?

Jedan od odgovora, za kojim će većina posegnuti kad čuje ovo pitanje, bio bi: "u gradu je na vlasti koalicija partija.. ", naivno verujući kako može, "kao iz puške", brzo da da tačan odgovor.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Златко Нечевски

    11:26 // 7. 1. 2012.

    Trla baba lan... Ovoliko pisanije a ni jednog imena. Ili bar nadimka. Širi se krug neobaveštenih iz redova opzicije. Da zavrsim onom narodnom "vrana vrani oči ne vadi".

  • Branko Savić

    14:21 // 7. 1. 2012.

    Kao prvo, LDP vec cetiri godine podrzava republicku vlada, uvek kad im nedostaje neki glas. A politiku u Nisu odredjuje Beograd... Tako da ni Djokica nije bas nevin u celoj prici, naravno ako se uzme i to da ce posle sledecih izbora DS i LDP, kao i uvek biti u dilu... A gde je DS tu je i SPS. Sve su ovo opet prazne price. Ja bih pre rekao da se Djokica ljuti jer je sada samo BIVSI predsednik nadzornog odbora JP Parking Servis. Cudi me da ovako savesnom politicaru nije palo na pamet da dok je bio na toj funkciji saopsti gradjanima kako rad tog "preduzeca" predstavlja cistu pljacku gradjana, i da bi ga trebalo zatvoriti. Problem parkiranja u gradu poput Nisa se resava tako sto se izgrade novi parking prostori, jednosmerne ulice, a ne tako sto se samo naplacuje postojece stanje!! Ali naravno to necete cuti ni od jednog politicara cija je partija ikada bila na vlasti. Jer sigurno ce biti ponovo, pa ce onda oni preuzeti postojeci "biznis".
    Glasajte za one koji nikad nisu bili na vlasti.

  • Luka Ciric

    02:38 // 8. 1. 2012.

    LDP je primer centralisticke stranke. Stranka malog kapaciteta i slabe vizije. Stranka koja svoje odluke i strategiju formira uzimajuci u obzir samo "krug dvojke". A meni je kruga dvojke pun kufer. Srbija, njena istorija i buducnost nisu niti ce biti krug dvojke.
    A gospidin Milovanovic kao sto Zlatko kaze u komentaru da je bar nesto rekao.. ostao je bezlican u tekstu ko i njegova partija.. totalni promasaj i stranputica.

  • Nebojsa Ozimic

    00:50 // 8. 1. 2012.

    Obzirom da je autor kolumne član stranke koja vrlo često čini onaj 51% pri izglasavanju skoro svega (na nivou Srbije)ovaj tekst mi se čini pomalo neozbiljnim. Ili, kako je neko već primetio, kao da je g.Milovanović već u drugoj stranci. U svakom slučaju, ovim gradom vlada Beograd na različite načine.

  • JG

    14:37 // 10. 1. 2012.

    Ako je i od Djokice, mnogo je... Ko o čemu baba o uštipcima a Djokica o SPS-u.Neko je Djokicu "ubacio" da ume da piše kolumne pa se dečko "zavozao".Da li u LDP-u ima neko pismeniji od Djokice? Ako nema onda žalim tu političku opciju i sve one koji je podržavaju, a ako ima zašto mu taj neko ne kaže da malo "oladi". Redovni sam posetilac Južnih vesti, ali zbog ovakvih "eksperata" poput Djokice prestaću da čitam Južne vesti. Poklonite dečku kompas za rođendan jer je on definitivno izgubljen...

  • Zoran Radojlovic

    09:55 // 8. 1. 2012.

    Sada su smislili velike poreske dužnike koje su do juče reketirali, nemaju para za izbore, gube vlast, pa sada daj šta daš da ne ostane ništa za novu vlast a narod, pa oni odavno ne misle na narod.

  • Miodrag

    21:35 // 7. 1. 2012.

    Mislim da je Zlatko u pravu. Sve je rečeno u trećem licu. Kad bolje razmislim i da se pojave imena krivaca ništa se ne bi promenilo. Svi dobro znamo kako funkcionišu ljudi koji vode grad i odakle im podrška da tako rade. Neko će im suditi, pa makar to bio i Bog.

  • ilija

    13:28 // 7. 1. 2012.

    djokice bas prazan tekst, bez konkretnih imena, bez ijedne tacno opisane situacije...od opozicije se ocekuje malo vise obavestenosti i hrabrosti....a i ti pedja si me zacudio kad si pustio ovako tanak test

  • Todor

    00:54 // 8. 1. 2012.

    "Glasajte za one koji nikad nisu bili na vlasti."
    Ko to nikad nije bio na vlasti???

    • catch me

      21:05 // 8. 1. 2012.

      pa... pametni, posteni i sposobni...?!

    • Branko Savić

      21:31 // 8. 1. 2012.

      Imamo vise od trista registrovanih partija i jos veci broj grupa gradjana. Koliko god da je sam politicki sistem pogresan, bolje je glasati za ove nove, pa kakvi god oni bili, nego glasati za iste ili ne raditi nista. Treceg nema.

  • Južna Pruga

    08:04 // 9. 1. 2012.

    Decentralizacijom do demokratizacije.

  • prof.dr.Pera

    14:52 // 10. 1. 2012.

    Ovim gradom vlada "RASPASANA BANDA" !

  • Djokica Milovanovic

    20:37 // 7. 1. 2012.

    Dok sam bio predsednik NO JKP "Parking servis" podneo sam četiri krivične prijave i pokrenuo ocenu ustavnosti doplatnih karata, a uskoro će javnost biti obaveštena o novoj prijavi. Tačno je da ovo preduzeće nije rešilo problem parkiranja u gradu, i da je koncept potpuno pogrešan, ali na to sa mesta predsednika NO nije moguće uticati.

  • Naš Niš

    20:22 // 9. 1. 2012.

    Nišom vladaju razne Đokice.

  • slobodan maksimović

    13:25 // 10. 1. 2012.

    Na kraju svog teksta postavljaš pitanje "Ko će da nam nadoknadi ...".
    Odgovor je vrlo jednostavan. Svi oni koji su na bilo koji način doprineli da se narod ošteti, pa makar i samo dizanjem ruke, odgovarae i materijalno i krivično, pa neka glasaju koliko hoće u korist svojih partiskih lidera. To što su samo glasali a nisu ništa lično pokrali ne opravdava ih jer je i omogućavanje drugom da stekne nezakonitu imovinu saučesništvo i krivično se goni.
    Pa nek izvole.

  • Meda

    12:00 // 7. 1. 2012.

    Ako ogrebemo malo povrsinu ovg teksta i pogledamo sta se nalazi ispod povrsine i izmedju redova: Ne sprema li se nas Djokica za predizborni prebeg u bolju partiju?

    Cestitam!

    kad covek prevazidje sopstvenu partiju koja ga ogranicava i sputava, vreme je da ode u drugu.
    Vidici nekih ostanu tek samo u krugu partije a oni koji svoje prosire van tih okova cesto i promene partiju. Nije bitno iz koje sitne partije smo potekli, bitno je kamo idemo i gde stizemo.

    * * * * *
    (pet zvezdica)

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: