Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:31, 15. 12. 2011.

Pare nisu problem

Dok god najveća kazna bude izborni poraz, na političkoj sceni gledaćemo drčne, nesposobne, pohlepne, neznalice, kako u zakupljenim terminima (plaćenim iz Budžeta) predstavljaju svoja dostignuća i zasluge začinjene neiskrenim osmesima.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • kako sprečiti

    16:27 // 15. 12. 2011.

    Šta ako idu izbori, kakve veze imaju izbori sa svim navedenim. Nije gradonačelniku, predsedniku skupštine grada i ostalim upošljenim u gradskoj upravi u opisu posla borba protiv korupcije i organizovanog kriminala. Prateći konferencije za štampu NS,DSS i Vaše jasno je da ste mnoge interesantne teme otvorili, ali izgleda da Vas ne prate ili ne žele da čuju oni kojima je u opisu posla da spreče negativna dešavanja po gradski budžet.

  • okupacija

    17:11 // 15. 12. 2011.

    Korupcija u Srbiji uzela je maha i pustila korenje da je nemoguce da se sami izborimo jer nam je upravo elita nosilac korupcije, bilo pozicija bilo opozicija, pa nemamo cemu da se nadamo. Jedino resenje jeste okupacija od strane nekih Japanaca, Svedjana, Danaca i da zavedu red i iskorene korupciju, sve ostalo je nemoguca misija. Najveca greska je bila sto smo 1945. isterali Nemce, da su stali jos koju godinu mozda bi nas doveli u red trajno.

  • Dragan Vukadinovic

    22:25 // 15. 12. 2011.

    Kada su u pitanju političari "i svakog narednog dana bićemo još bolesniji" kako reče nam predsednik danas na vestima

  • Meda

    02:50 // 16. 12. 2011.

    Vrana vrani oci ne iskopa nikada.
    Cak ni ako grakce sve kao da hoce.

    Jer sve vrane su iste. Tacka.

  • Miodrag

    12:52 // 16. 12. 2011.

    Ja sam uvek za akciju ljudi, pa bio sam ispred Skupštine 5.oktobra i vidim da smo uradili pogrešnu stvar. Ja želim da je ispravim jer sam i tada išao zbog moje dece, da ne idem na zakazan razgovor u Nemačku koji je vidi ironije bio zakazan baš tog 5. oktobra. Treba izbaciti ljude koji ne žele dobro "mojoj deci", jer je očigledno da su u sistemu svi korumpirani. Dajte ljudi predloge da uradimo pravu stvar za naš grad. Nađimo ljude koji su stručni i pošteni. Dajte nadu ovom gradu....

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: