Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:45, 6. 12. 2022.

Budžet 011 - Sveti dokument bez juga Srbije

Kao najveći grad juga, imamo potencijal u bukvalno svakoj sferi, ali do sada nismo imali ljude koji se za taj potencijal bore! Ovaj budžet će biti još jedan u nizu koji su lokalne vlasti prespavale, ili nisu smele da traže investicije za svoj grad, jer je budžet donet u Beogradu za Beograd i 50% svih kredita države će biti vezano za projekte u Beogradu. Krediti su u iznosu od 5 milijardi eura a polovina je vezana za metro ali i za infrastrukturu Beograda (obilaznica, mostovi, stadion…).

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Robin Hud

    10:17 // 6. 12. 2022.

    Jedino resenje je da se Jug Srbije odvoji od Srbije posto nikako ne ide da se promeni vlast

    • Dragan

      22:30 // 6. 12. 2022.

      Pa eto, što da ne. Ujedinje srpske zemlje pa nek svaka ima svoj budžet prema onome što zaradi.....To bi sve bilo lepo, kad bi bilo realno....ali težije!

  • Milos Dinic

    10:47 // 6. 12. 2022.

    Konacno da neko pomene Nis u Beogradu.

  • Milan

    11:24 // 6. 12. 2022.

    Očigledno sebe vidiš na mestu gradonačelnika, ok, ne osporavam ambiciju. Dobro zapamti šta si sve ovde naveo, ukoliko ti se ambicija ostvari ovo će da te čeka. Nemoj da bude kao sa ostalima, da ostane sve na obećanjima a vi ostvarite svoje finansijske ciljeve. Posmatramo te. Daj Bože da se ovo nekad obistini

  • Miki

    17:03 // 6. 12. 2022.

    Neko se u skupštini setio da Niš postoji...
    Podrška.

  • Torpedo

    19:10 // 6. 12. 2022.

    Uvazeni poslanice, potpuno se slazem sa vasim konstatacijama ! No, sve je to analiza, uz skupstinsko delovanje, preko potrebna Vam je ,vaninstitucionalno delovanje ! Animirajte nezadovoljne gradjane,napravite akcije i proteste ! Opozicija u Nisu,parlamentarna ,ne radi nista,sem sto se ,povremeno,oglasava saopstenjima, koja su jalova ! Vise ste radili,predizborno,no postizborno ! Ziveli !

  • Dragan

    22:24 // 6. 12. 2022.

    Nisam imao predstavu o odnosima budžeta između Niša i ostalih gradova; tako da hvala na informacijama! Sve što je navedeno bi držalo vodu kada bi većina ljudi koja živi u Nišu stvarno volela i želela da živi u ovom gradu. Nažalost, Niš je samo jedan "protočni bojeler" - čim se ukaže prilika, iz njega se beži. (ovo je slučaj i sa drugim gradovima van NSa i Begea. Tako da....

  • Decak

    12:40 // 7. 12. 2022.

    Ne shvatam zasto drzava insistira na izgradnji nacionalnog stadiona u Surcinu, kad Beograd vec ima dva velika stadiona. Mozda je sad prilika da drzava, umesto velikog nacionalnog stadiona, ulozi novac u klasicne fudbalske terene sirom Srbije, da se sportom bavi omladina sirom Srbije a ne beogradski navijaci-narko-dileri.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: