Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

01:49, 5. 12. 2017.

Građanin opasnih namera

Da pre nekih godinu i po dana, uoči samih predsedničkih izbora, u emisiji uživo nisam izgovorio da je Saša Janković Vučićev trojanac, sada ovo ne bih pisao. I tako je dovoljno, čak i previše onih koji su mu do juče bili bliski, a koji danas o njemu govore loše, veoma loše. A tek nadolaze oni koji će o Jankoviću govoriti još mnogo gore.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • žika

    13:02 // 5. 12. 2017.

    Pojam "trojanac" se banalizovao i razvodnio. Nema opoz. kand. za koga to nije rečeno. A i Vi kad ste to rekli verovatno ste mislili na nešto drugo - da profil opoz. i građanskog kand., kakav je S. Janković - nema šanse da pobedi jer ga podržavaju samo "drugosrbijanci"(manjina u Srbiji). A sada se pozivate na nj. loš karakter, što tada niste mogli znati, kao što ni drugi nisu znali. Džaba likujete

    • QGO

      17:30 // 5. 12. 2017.

      Covek je napisao odlican tekst, svako slovce potpisujem. Onaj omanji koji se na kraju pominje je verovatno Jeremic i Dobrasinovic je i njega odlicno procitao. Inace, i Jankovica i Jeremica sam dva puta imao prilike da vidim i razgovaram sa njima i moj utisak je da su, blago receno, nikakvi. Tacnije, proracunati, podmukli i teski foliranti.

  • Dejan Dimitrijević

    20:42 // 6. 12. 2017.

    Tribine su pune komentatora koji svakome nađu "karakternu" manu, ali je malo onih koji imaju hrabrosti da se jednom totalitarnom režimu suprotstave na terenu. Tamo gde su protiv opozicije i sudije, gde se pravila razlikuju za dva tima, gde se protivniku tolerišu i startovi koji lome kosti. Pritom, igrači opozicije na terenu stavljaju glavu u torbu - radi publike koja ih kritikuje!
    To je Srbija.

  • Zivkovic

    10:22 // 5. 12. 2017.

    Prihvatam ovaj tekst kao cinjenicu i dodao bi samo da bi pobeda opozicije bila da ubedi glasace da ne izlaze na izbore i time bi pokazali deo dobre volje da pokusavaju nesto da promena a da njima nije do puke vlasti.Da se tada promeni zakon o izborima,da se izbace novi ljudi i tome slicno.Pa ovi svi na vlasti preko 25 god i neverovatno da svi ovoliko rade protiv svog naroda Stari je bio bolji.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: