Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:53, 3. 3. 2021.

Hajde da ga niko ne pomene

Hajde da ga niko, ko razmišlja slobodno, ne pomene imenom narednih mesec dana. Nijedan nezavisni medij, nijedan časni intelektualac, nijedan opozicioni prvak, nijedan jedini slobodnomisleći gradjanin. Da Koraks ne crta karikature sa njegovim likom.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Čudesni dribling

    13:06 // 3. 3. 2021.

    Lepa ideja, ime mu se ne spo..n..o!

    • Mihajlo

      17:53 // 13. 4. 2021.

      Teska uvreda ako sam razumeo! Nema smisla, jadni ste! Ajte nabrojite od nekog sestog oktobra od pre vise decenija, nabrojte koja partija je sta uradila zajedno sa svojim predsednicima? Lako! Samo ledjno plivanje, dzepovi, firme u bescenje,unistena Vojska, medicina, prosveta... to su radili za dzabe ?pogledajte se u ogledalo!

  • S.z

    15:07 // 3. 3. 2021.

    Nije problem da ga mi ne pominjemo ni NJEMU ni NAMA niti koliko TO DUGO budemo činili nego je problem što to NJEMU NIMALO neće smetati da nastavi dalje da radi šta god želi i to koliko god bude hteo. Osim TV-a i drugih medija sve ostalo mu je promenjiva kategorija bez koje može opstajati dugo na vlasti.

    • Mihajlo K.

      17:43 // 13. 4. 2021.

      Oko njega je saka jada od opozicije , tajna je u njihovoj nespodobnosti da se SLOZE ! Zasto su skinuli cenzus kod izbora na 3%? Svojevrsna pecaljka za vas koji niste shvatili sta ce biti! Ostaje vam da tugujete a da se dogovorite medju sobom, to se nece dogoditi!

  • Stojko

    13:05 // 3. 3. 2021.

    Hajde da zamislimo, šta će reći posle mesec dana - Znam da si mi se uželeo dragi moj narode, ali, nisam sedeo skrštenih ruku. Radio sam na STRATEGIJI, kako da da preteknemo Nemce već na jesen.

    • Mihajlo

      17:59 // 13. 4. 2021.

      Verovatno se zabavljas? Moj narode! Pogledaj se u ogledalo i naglas pozovi one koji du razbijali Srbiju , te zelis ponovo na vlast, sad kada smo uhvatili korak? Od sestog oktobra se samo grabilo, prodavalo, i sada kazes : Moj narode?

  • Podrska precedniku

    13:17 // 3. 3. 2021.

    Slazemo se!!!!
    Podrska precedniku da nam Vlada 200 godina ... Ahahhahahahh

    • Mihajlo

      17:46 // 13. 4. 2021.

      Kome se smejete? Boraniji od opozicije, petoj koloni?

  • limun

    13:46 // 12. 3. 2021.

    Taj stvor ce vrlo brzo prolupati.
    Tako mu pise u horoskopu.

    • Mihajlo

      17:35 // 13. 4. 2021.

      Zabavljajte se na drugi nacin , ako imate malo ljudskog u sebi ili je kod vas ono Srpsko: zavist, zloba, pakost! Ili ste mozda obojeni nekom drugom bojom!

  • dalibor

    13:47 // 17. 3. 2021.

    svidja mi se ideja

  • Mihajlo

    18:07 // 13. 4. 2021.

    Gde i u kome vidite prvake opozicije? Ima ih taman da stanu u jedan kombi i sa sobom ponesu svoje karijere, sramotne karijere. I ne pomisljam na njihovo imovinsko stanje, pre bavljenja politikom i sada!!! Ohledalo, obraz ?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: