Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:31, 18. 12. 2020.

Nagradno pitanje: Koliko košta kvadratni metar kovid bolnice u Srbiji?

Zanimljivo je da je Termomont d.o.o. svega nekoliko meseci pre nego što je građane obradovao donacijom kovid bolnice u krugu VMC „Karaburma“, nakon postupka javne nabavke dobio posao rekonstrukcije objekta Opšte bolnice „dr Aleksa Savić“ u Prokuplju – prva faza – energetska sanacija. Zanimljivost ovog slučaja potiče od činjenice da je ugovor zaključen i pored toga što je ponuda Termomonta d.o.o. bila skuplja od ponude konkurentske firme za čak 800.000 evra.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Srba

    20:18 // 20. 12. 2020.

    A glupih pitanja i glipih komentara. Nije važno šta je u pitanju samo da se pljuje jer je u doba Vučićeve vlasti. Pa ko vam je branio da od 2000. do 2012 gradite šta hoćete? Napunili ste svoje džepove i sad vam svi krivi. Koji ste vi bolesnici!

    • Dragan R

      15:40 // 21. 12. 2020.

      A šta je u tekstu i komentarima glupo gospodine Srbo? Svaka čast što se gradi, ali ne gradi se od ličnog novca već od državnih para i narod ima pravo da zna. Ne znamo koliko smo, od koga i po kojoj ceni kupili respiratore, ne znamo cenu kovid bolnica, jedna ista firma bez tendera radi obe kovid bolnice, ne znamo šta predsednik pregovara sa Albancima,...Jel Srbija privatna imovina?

    • MilosNis

      18:57 // 25. 12. 2020.

      Nista nije glupo, narod ima pravo i mora da zna sta se koliko placa, ne vidim nista sporno. Ako su zuti to radili od 2000-2012 zasto vi to isto radite od 2012-danas? Znaci, isti ste!

  • Петар

    08:45 // 23. 12. 2020.

    Ма питања и образложења, су сасвим на месту... Оно што недостаје, је, да лепо, систематски, изложите колике су биле провизије код претходних власти, где су одлучивали: Г17, СПС, "Демократе", па да грађанин (ја) то упореди.. Јер, очигледно да смо томе "подложни" (ублажено, иначе, то спада у "уобичајен начин пословања"), ма ко био на власти.. Овако, иако је питање на месту, је "мало млого" циљано..

    • Aleks

      17:52 // 23. 12. 2020.

      Dragi Petre,
      Vaš komentar se svodi na "Drž'te lopova".
      Sve je to trebalo da se ispita ranije, a ne da se opravdava ova vlast time da su i neki drugi krali, ali im se to ne obija o glavu.
      Lopovi su lopovi svuda, i nema veze kojoj naciji pripadaju ili kojoj stranci. I treba da odgovaraju za ono što su uradili.

    • Decak

      07:47 // 30. 12. 2020.

      Petar nam porucuje : posto se i ranije kralo, normalno je da se i dalje krade. Bravo Petre !

  • Anastasija Marković

    11:16 // 19. 12. 2020.

    Pogršno postavljeno pitanje. Pitanje bi trebalo da glasi: "Koliko košta kvadratni metar na novom groblju?". Zbog senzacionalitičkih i huškačkih napada i poziva da se ne poštuju mere države Srbije o ograničenom izlasku, groblja su sve punija pa radnici JKP ne mogu postići normu zbog onih koji ne veruju da virus postoji, koji su verovali svakom glupom tekstu koji su pročitaki. Napadanje izgradnje

    • nis

      12:59 // 20. 12. 2020.

      samo jedno pitanje po kom to osvosu se gradila KOVID bolnica u Krusevcu, i ako se znalo da nepostoji medicinski kadar koji moze da radi u njoj, a kada se to uvidelo ona se pripaja KC Nis i tako se radnici iz KC Nis primoravaju da rade u njoj, zasto ona nije pravljena u Nisu ili je direktor BIA morao da se ugradi u provioziju ili su mislili da udome SNS birace iz Krusevca ????

  • Anastasija Marković

    11:19 // 19. 12. 2020.

    novih bolnica je bes nekoga ko nije želeo da ih gradi već je novac usmeravao u druge svrhe.

  • Lazar

    15:24 // 19. 12. 2020.

    Koliko će koštati kvadrat bolnice u Prokuplju?AV reče 1450,ne zna zašto,ali najskuplji kvadrat,a objekat u sivoj fazi već postoji!?Za sada je promenjena stolarija,a ja se pitam da li smo mi toliko bogati da menjamo aluminijum drvo stolariju.Nameće se pitanje da li se ulazi u skupe investicije zbog provizije?Kredite ce vraćati generacije,a budzet se pustoši i iznosi iz zemlje.

  • Stojko

    12:34 // 18. 12. 2020.

    Evo još jednog nagradnog pitanja - koliko košta METAR AUTO PUTA.

  • Čudesni dribling

    10:32 // 18. 12. 2020.

    Otprilike, realna cena puta dva. Pazite, ne dva procenta (sto posto)!

  • Jovanix

    11:45 // 6. 1. 2021.

    Valjda nenagradno pitanje. Nagrade nema, možeš još da nagrabusiš.
    Ko pita skita u ovom veku

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: