Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:18, 4. 12. 2015.

Nekoliko pitanja za Olju Kovačević

Gospođo Kovačević,

Nakon skandalozne izjave kojom ste uznemirili sve građane i nadležne institucije kojima je stalo do mira, stabilnosti i nacionalne bezbednosti, pozivam Vas da javno odgovorite na sledeća pitanja:

- Kako ste uopšte došli na ideju da u jednoj uređenoj zemlji, kakva je Srbija danas, glasom čija je boja za najmanje 50,01% njenih građana iritantna, a poruka subverzivna i devijantna, narušite teškom mukom uspostavljenu harmoniju, demokratiju i vladavinu prava?

- Šta Vas je navelo da, umesto dostajanvstvenog ćutanja u kojem su sigurnost, zarada i privilegije, izaberete put glasnog razmišljanja, u jednu ruku skandaloznog a u drugu brutalnog, čime ste zauvek okrenuli leđa objektivnom i nepristrasnom novinarstvu kakvom nas uče bardovi ove profesije, Glavni urednik svih glavnih medijskih ureda, premijer Aleksandar Vučić i Njegova lepša polovina, ministar istine Aleksandar Vulin?

- Ako ste već nameravali da ostvarite uticaj i ostavite utisak na javno mnjenje, zašto niste koristili redovan, legalan i legitiman put, koji bi Vas sigurno odveo na Farmu, ako imate s čim, ili u Parove, ako imate s kim? A onda biste, zahvaljujući svojim kvalitetima i kvantitetima, mogli da se do mile volje nadvikujete, psujete, šamarate, podbočavate, iščuđavate i radite sve što je društveno prihvatljivo a usmereno je ka animiranju i regrutovanju biračkog tela i preuzimanju vlasti, što Vam je, sada svi znamo, cilj.

Toliko, gospođo Kovačević.

Hajte sad Vi. Ali ne u maniru Da Možda Ne, koju će (emisiju), ukoliko je reda i zakona, već od idućeg četvrtka umesto Vas voditi neko ko ima uporište u izbornoj volji građana, već fino, tečno, tiho, onako nečujno, da Vas ceo svet razume.
 

Podeli sa prijateljima
Slični tekstovi
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: