Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

07:34, 22. 1. 2018.

Pauk

Pauk foto Nikola Marković Foto: Nikola Marković

U 2016. godini, "Parking servis" je imao prihod od 348,5 miliona dinara. Za 2017. je najavljeno 425,6 miliona. Šta prodaje "Parking servis"? Dakle, skoro 500 miliona dinara dodatno plaćamo naš zajednički prostor i to što nam odnose automobile. Da li je to u interesu građana?

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • ZIVKOVIC

    08:42 // 22. 1. 2018.

    Naravno,klasicna zloupotreba moci.To je ta vizija niskih urbanista kada su projektovali frekfencu saobracaja i razvoj grada i naravno velicinu parkinga oko javnih ustanova.Zoupotreba zajednickog razvoja. Ne vodi se racuna o potrebama svih nas.Pesaci nemaju trotoare zbog izbegavanja parkiranja a povrsine koje su kao zelene povrsine treba pretvoriti u parking ,niko ih ne odrzava.Nema brige o nama.

  • Pavlo

    09:59 // 22. 1. 2018.

    Džabe pričaš da razumeju ne bi radili to što rade .

  • Moskvic

    12:15 // 22. 1. 2018.

    Koju decu i unuke cekaju muke? I dalje ce da se voze skupa kola, jos skuplja, jer nasa velicanstva su za mnogo skuplja kola nego sto se voze. Sramota za Srbiju.

  • qgo

    13:29 // 22. 1. 2018.

    "Pored kafića niz Bulevar kod Parka Svetog Save ..." Apsolutno tacno! Nedavno sam svratio u policiju koja je desno nekih 200 metara dalje i prijavio da je nemoguce skrenuti od parkiranih kola. Kada sam pomenuo i neke pravne konsekvence, dezurni policajac me je grubo izbacio recima "Prijavili ste i idite!" Posle pola sata traka je i dalje bila zauzeta. Toliko o radu policije.

  • Duci

    17:19 // 22. 1. 2018.

    Saobraćajni policajac ako napiše kaznu, to će da ide u državni budžet. Ovako ostaju pare u gradu. Lokal-patriotizam na delu. :-)
    Pauk je glupost. Samo u ekstremnim situacijama ga treba koristiti. Realno, saobraćajci bi mogli mnogo efikasnije da rešavaju "problem" parkiranja da je to svrha. Ali nije. Svrha je da se uzmu pare.

  • Numancia

    18:49 // 22. 1. 2018.

    Dragane,mladi covece,apel treba uputiti potencijalnim zrtvama pauka,a ne Parking servisu!Ali,avaj,oni psuju i placaju,jer nemaju nikakav vid solidarnosti,po sistemu-nece mene,a,za drugog briga me!
    100000 Grka se okupilo u Solunu,zbog moguceg imena Makedoniji,pa ti vidi svest,savest i sta je nacionalno jedinstvo!
    Dobri su ovi psiholozi,znaju da smo zatucani i samozivi ,i da nemaju opasnosti od nas!

  • Nn

    01:08 // 23. 1. 2018.

    Da je briga u pitanju ne bi se kažnjavalo prekoračenje brzine od 1kmh, umesto kamera za crveno na najgorim raskrsnicama bi se gradili kružni tokovi, umesto behaton trgova bi se asfaltirale ulice..i pauk bi nosio gde je kritično, a ostalo saobraćajac i obična kazna.
    To znaju i oni i mi, ali isto tako znaju i da mogu šta hoće i da neće biti posledica (osim što mi komentarišemo po internetu).

  • Ricardo

    08:27 // 23. 1. 2018.

    Novi fazon im je nabavka vozila iste boje i modela da ne deluju upadljivo. Ne bih se čudio da angažuju konje iz naselja stočnog trga i zvezde za šlep kako bi što više odneli vozila.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: