Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:18, 16. 12. 2010.

You want me, do I want you ?

Autor

Suosnivač Južnih vesti

Na Balkanu, kako kažu neimenovana istraživanja, žive najbolji ljubavnici. Ne zna se da li je zbog klime, geografskog područja, domaće hrane ili čega već, ali tako je.

A centar Balkana je??? Pa u Srbija, zna se!

Ako smo u nešto sigurni, to je TO. Hiljadu priča i prepričavanja sam čuo o tome kako strankinje dolaze ovde samo u cilju "oprobavanja" Balkanaca. Dotične dame nakon toga postanu toliko opsednute time da prosto posle ne žele natrag. Iskreno, čuo sam i teorije (doduše neproverene) da smo čak i bombardovanje "zaslužili" zato što su gospođe nekih čelnika NATO pakta (EU i SAD) dolazile na "izlet" kod nas.

Siguran sam da se se svi sećamo izjava jednog bivšeg ministra koji je svojevremeno nudio da se "žrtvuje" kako bi se "ispeglali" odnosi sa Madlen Olbrajt. Nezvanično, Vlada Srbije nije odobrila "žrtvu" zato što se plašila da dotična gospođa nakon toga neće hteti da ode odavde i da bi to dodatno moglo da ugrozi odnose između Srbije i zemlje iz koje dotična gospođa dolazi zbog zavisti.

Ovo više nije stvar kulture, telesne potrebe ili ljubavi, već nacionalnog ponosa i renomea, ne jedinke nego zemlje.

To vam je isti osećaj kao kad stranca napijete do smrti da izlazi “na sve četiri" iz kafane, a vi sa ponosnim osmehom na licu naručujete još jedno bokalče domaće rakije. Varijanta sa ženama je skoro isto atraktivna kao podsećanja o kafanskim poduhvatima ali su zavodničke priče nekako lepše za prepričavanje u društvu, dokazuje ne samo da ste MUŽ, već ALFA MUŽ!!!

I da podsetim na najbitnije, nije tu stvar u ličnom dokazivanju, već je isključivo u pitanju odbrana nacionalnog interesa , suvereniteta i teritorijalnog integriteta.

Ovih dana aktulena tema u Srbiji je popunjavanje upitnika za dobijanje statusa kandata za učlanjenje u EU. Možemo svakodnevno da čujemo izjave da je upitnik skoro gotov, da treba popuniti još samo nebitne detalje, i sl.. Siguran sam da nije bilo problema odgovoriti na pitanja vezana za reformu državnog aparata, stanje u sudstvu, finansijku situaciju, politčki sistem, stanje životne sredine, jer tu nemamo šta da sakrijemo. Stvari funkcionišu, dakle sve je ok.

Nisam imao uvid u Upitnik ali sam gotovo siguran da isti sadrži škakljiva pitanja na temu gore navedenu u tekstu, i ako nas nešto uspori i spreči oko odgovoranja na upitnik i dobijanja statusa kandidata, to će definitivno biti to!

Znamo svi čega se svetski moćnici plaše..

I posle neka kaže neko da nas na putu ka EU koče reforme, naš nerad ili zakoni..

Podeli sa prijateljima
Slični tekstovi
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: