Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:41, 27. 6. 2018.

Dobro jutro, Srbijanci!

Ja moram da objasnim pre svega svojoj deci da trebaju tim precima da upale sveće i u manastiru Sveti Roman isto kao i u manastiru Morača, da imaju braću i sestre i ovde i tamo. A sve ovo što se dešava, na trenutke zbunjuje i mene, a kamo li njih. Nek Bog čuva ove mlade, smutna su vremena, samo im on može pomoći da se snadju u ovom haosu da ne prave greške koje smo mi pravili".

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Nick

    09:38 // 27. 6. 2018.

    Svaka čast za tekst! Skoro sam imao sličnu priču samo na Kosovu međ' našim ljudima. Mi Srbijanci... Ovde se sve svelo na zabludele rusofile koji bi Putina, i zabludele evropejce koji bi da sve prodaju. Sve je manje onih koji su za Srbiju...

    • Milorad

      13:30 // 27. 6. 2018.

      Jesam rusofil i jesam za Putina. Ako sam sam, proći ću kao drvo na čistini. Isčupaće me vetar. Sa Zapada. Da ne postojim, ovakav. Da mi zatru pravoslavlje. Da mi utule dim na krovu. Da me, ako preživim golgotu, nateraju, da na sojenicama jedem njihov hlebac. Da li nam je tako nešto zapisano u Proročanstvu? Pitam se. Ne znam. Da su nam, barem u politici, ljudi od pameti i poverenja.

  • Oscar Pitagor

    09:52 // 27. 6. 2018.

    «субспецијалиста за болести зависности...» Као лаик дајем си право да се питам: Да ли је патолошка везаност за нацију болест зависности?
    Штета што Монтенегрине ниси повео у Ниш. За почетак обрлате неку женскињу а онда и читав град.
    Још ако у међувремену напабирче и неку дипломицу могу пробати да логички образлажу своје нон-сенс одлуке. Наравно – ту иде и покриће како смо ми "једна душа у два тела"

  • Tivat

    20:11 // 27. 6. 2018.

    Doktore,ovo je izandjala tema,neprimerena aktuelnostima vezanim za Nis,koji je i Vas grad!Ocekivao sam od Vas,kao bivseg odbornika,kolumnu o poklanjanju aerodroma,vase misljenje o bivsim kolegama,bilo iz radikalne,bilo iz sns-a,s obzirom da su bili jedinstveni.

    • Vukadinovic

      22:36 // 27. 6. 2018.

      Да ли могу праве нишлије саме себи да отму аеродром??? Они који су успели да униште појмове СРБИ, СРБИЈА и ОТАЏБИНА, (наравно у којој равноправно живе и грађани који нису Срби), сада лако купују фабрике у Нишу, аеродроме у Београду, руднике, воду, Косово.... а они који дизањем руке то легализују, само су подизвођачи радова. Само сам на то хтео да подсетим, брате из Тивта

  • Duško Miladinović

    22:01 // 27. 6. 2018.

    E moj Vukadinoviću a kako se tek osećamo mi kojima su obadva deda moravci? Ali dali su nam kriva naša braća iz CG, BiH, Krajine pa i Makedonci, Albanci, Slovenci koja su bukvalno pokorili i internacionalizovali samo Srbiju u bivšoj Jugi i preuzeli sve poluge vlasti u njoj? Ako su nam ih komunisti nekada doveli i naturili sa ciljem da rasture velikosrbsku buržoaziju zašto danas ponovo dajemo vlast

  • Nebojsa

    23:21 // 1. 7. 2018.

    Doktore,što se bara više sužava krokodili su krvoločniji. U vreme Jugoslavije niko se nije pretrzao pričom ja sam Moravac.A onda počela zemlja da se usitnjuje pa tako i narod - jedni Šumadinci,Zaplanjci,Moravci,Topličani i Crnogorci kao dežurna smetala

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: