Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:57, 21. 1. 2011.

Zašto je sila vlasti uvek mila?

Lokalna vlast u Aleksincu, koju je narod legitimno izabrao, ima 34 odbornika od ukupno 55. Dakle divna i komotna većina. Narod bi rekao da vladaju bezbrižno i sa zadovoljstvom, bez ikakvog straha. I sad ta vlast unajmljuje kikboksere da sačuva svoje pozicije. Opet silom da se sačuva vlast. Još jednom sam bio svedok.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • OSTOJIC vukan

    10:19 // 17. 11. 2013.

    vukan ostojic je autor projekta vukan i luka

    i ima 5 godina rodjen 2018 u aleksincu


    i ovaj post je da znaju sto vise ljudi. o njemu. luka milev


    vukan ostojic ,

  • MARKO

    11:49 // 22. 2. 2011.

    Dule, pa i ti li ode u politicare. Pa ja sam mislio da si studirao stomatologiju, a ne ekonomiju ili politicke nauke.
    Prijatelju nije isto popravljati karijes i baviti se politikom. Vrati se struci ako si uspeo da diplomiras do 33. godine.
    Mnogo nas je predvodjenih Nikolom Bozinovicem setalo 1996 i 1997. godine iz ideala i protiv zuluma Mileta Ilica i Bata Baneta.
    Sada ste ih vi demokrate i gejovci tako lepo rehabilitovali u Nisu, da zaista nemate pavo na moralne pridike.
    Nisam citao tvoju kolumnu posvecenu navodnom doktoru Miletu Ilicu, mozda bi mogao i o tome koju rec da kazes.
    Mozda si se i za to borio.

  • Ana Jovanovic

    04:07 // 26. 2. 2011.

    Hahaha ,od srca da se ismejem ! Dusan Ostojic pise !!!! hahaha ,pazi moram da ti odam priznanje na hrabrosti koju imas, da uopste izadjes iz misje rupe ! Ja kao clan Ds-odbora u Aleksincu ,mogu da slobodno ostavim svoje misljenje na ovo tvoje pisanje(nije lose ,nije) ali ...O cemu ti to ? o kojoj politici ti dajes sebi za pravo da pricas narodu ? Ti koji si jedne izborne kampanje na jednu stranu a druge na drugu . Pa se opet vratis na prvu stranu koju si ljagao ,psovao i izdao kako ti se dalo. Ok ,razumemo mi tebe . Zena i dete ,nema se u danasnje vreme ,lizu se svakava dupeta ,ali ne razumem kako te je gospodin Veljkovic primio nazad? (gospodin iz ciste kulture,mada je daleko od toga jer se gospoda ne tuku po opstini i uglavnom ne locu pivo ispred stranke)ne znam koja jos pametna stranka prima nazad decu koja su podbacila ? To ima samo kod nas u DS -u i nigde vise. Nemoj mi ti samo o pravdi ,pisao si milion mail-a za Bg,milion pisama si iskrabo protiv tvog sadasnjeg tabora i sad si doso i ovde da skrabas . E,da znas da je bruka . .... To sto vas momci ispituju i treba ,bre,bande ulicne iz '60 su za vas deca mala ,kao da ste ceo zivot samo kamenje na druge bacali,bit -bul manje krvolocan od vas ,kako stoka neka se ponasate . I posle se namece pitanje zasto nas Beograd ne gleda . Pa kako kad ste takvog vaspitanja!!!! Zaboravio si samo da ljudima lepo kazes da si i ti bio i tuko se sa DSS-om!!!

  • ranko karličić

    11:01 // 24. 1. 2011.

    nista novo za ovu našu bedu.obrenovići su bili mali miševi za ove naše kabadahije,nego mozemo da kukamo koliko oćemo isto nam se piše,treba da mijenjamo.kako?da se učlanimo u neku partiju i da utičemo na stvari a ne samo da kritikujemo?u koju? pa one su već pune beskućnika koji gledaju da nešto ušićare ,da se zaposle u neku javnu ustanovu i da za 25.000,00 naplaćuju trošarinu na nekoj pijaci .guzva za članstvo je ogromna jer je beda sve veća ,čak i seljaci(individualni poljoprivrednici )napuštaju imanja i bave se sigurnim biznisom -politikom.BEZ NAMERE DA IH VREĐAM ,pitam se šta mi školovani da radimo ,nemamo zemlju (pa ako ne prođe ne gine mi motika),pa moramo i mi najverovatnije da se vatamo motike ,ali ona neće završiti u nekoj salati nego kako mi se čini nekom iza vrata.i nemojte brrrrrrreeee više da pišete i objavljujete kolumne o politici i bureku kod mićka ,pišite o običnom čoveku koji ako ima kombi ili pik -up od kojeg hrani porodicu mora da plati porez na luksuz zato sto je neko ko ima dzipa od 3000cm3 isti preregistrovao na teretno vozilo,pa umesto da im to zabrane i naplate porez na luksuz oni naplačuju porez na luksuz od poštenog naroda . SRAMOTA ,DOKLE??????? svi oni koji isto misle neka mi se jave oko dogovora da istim kabadahijama parkiramo pik-apove,tamiće i kombije ispred supa (mozda će im trebati za neki novi rat),pa neka ih oni registruju o trošku drzave i koriste da prevoz svojih vatrenih navijača koji će im uskoro trebati(idu izbori).

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: