Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Dušan Ostojić

Dušan Ostojić rođen je 1977. godine u Aleksincu. Završio Stomatološki fakultet u Nišu.

Bivši funkcioner DS u Aleksincu.

Autor projekta Osmeh za sve (www.osmehzasve.com).

Oženjen je i ima sina Vukana.

 • Uljni škriljci

  Mislim da će još mnogo izbornih kampanja proteći, nevezano za bilo koju stranku ili vlast, u okviru kojih će tema uljnih škriljaca biti razmatrana.

  (17) detaljnije
 • Zašto smo pokrenuli protest protiv azilanata

  Ako nas se država nije setila kad su bile poplave, ako nas se nisu setili kad struju nismo imali 5 dana, ako u poslednjih 10 godina nije uradjena nijedna ozbiljna investicija sem Gramera, kako nas se država odmah setila kad je postavljeno pitanje premeštaja centra za azil iz Banje Koviljače?

  (18) detaljnije
 • Zašto je sila vlasti uvek mila?

  Lokalna vlast u Aleksincu, koju je narod legitimno izabrao, ima 34 odbornika od ukupno 55. Dakle divna i komotna većina. Narod bi rekao da vladaju bezbrižno i sa zadovoljstvom, bez ikakvog straha. I sad ta vlast unajmljuje kikboksere da sačuva svoje pozicije. Opet silom da se sačuva vlast. Još jednom sam bio svedok.

  (4) detaljnije
 • Stigle Mađarske investicije u Aleksinac

  Investicija je podrazumevala plaćanje komunalnih troškova boravka šatre, redovno informisanje građana putem šuštećeg zvučnika i prikazivanje životinja koje se u Aleksincu retko viđaju. Bila je to greenfield investicija, investicija na travnatom terenu fudbalskog kluba. Iza te investicije stoji mađarsko - bugarska koorporacija za pružanje artističkih usluga. Narodskim jezikom, u Aleksinac je stigao CIRKUS.

  (4) detaljnije
 • Bolje biti dr Mesi nego dr Mitić

  Vrhunski stomatolog sa 8.400 sati učenja i 70.000 radnih sati zaradi za svoj radni vek od 35 godina skoro 1.700.000 evra. Vrhunski fudbaler sa 13.500 sati učenja fudbala i 900 radnih sati za 15 godina svoje karijere zaradi blizu 100.000.000 evra.

  (21) detaljnije
 • Doživljaji Mome Kapora na putu za Adrovac

  Bilo bi lepo srediti taj kutak i u Gornjem Adrovcu, osmisliti jednu lepu kulturno-istorijsko-turističku priču. Postaviće se najvažnije pitanje svih naših funkcionera, a ko je za to nadležan?

  detaljnije
 • Srbija uvozi dugove a izvozi pametne i obrazovane ljude?

  Na jednoj strani uvozimo dugove a na drugoj našim pozajmljivačima izvozimo mlade i obrazovane ljude. Oni nama na dug naplaćuju kamatu, a mi njima poklanjamo intelektualnu elitu Srbije.

  (10) detaljnije

Naši autori

Pronađite nas na: