Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:45, 5. 10. 2018.

Podrška za Sergeja

Čitam ovih dana, i čujem, kako je krenula hajka na mojeg zaista velikog prijatelja i glumačkog kolegu, Sergeja Trifunovića. Sad je on, odjednom, na meti velikih i poštenih državobrižnika, koji su, eto, razriješili sve probleme sa kojima im se zemlja susreće, pa su se, eto, okrenuli i protiv Sergeja. Da na njemu pokažu svoju silu i samopravdu. Ja ne mogu a da ne reagujem na to. Ne mogu da ćutim više. Pa, kako vas, ljudi, više nije i sram i strah?!

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Овца за шишање

    19:05 // 5. 10. 2018.

    Браво, Емире, браво Сергеј, доле упропаститељске владЕ!

  • Dobrivoje

    11:47 // 6. 10. 2018.

    "Njegovi uspjesi jasno ukazuju na vaše neuspjehe."

  • Biljana

    17:03 // 6. 10. 2018.

    Ovakve poruke spasice svet.

  • dan

    18:07 // 6. 10. 2018.

    Verujem Sergeju. Da li ovaj narod moze damo na 5 sekundi da pomisli da sutra moze svako od njih biti na Sergejevom mestu. Napred Sergeje, mada mislim da ovde nema nade....i da ce Liliputanci pobedili.

  • Slavka

    19:17 // 6. 10. 2018.

    Dusebriznici ostavite Sergeja na miru.Napisah u drugim novinama kako bi ovi sto ga progone da omaste prste u tim parama.Sada Sergej sutra neko od nas.Ovako sta nezamislivo u pravnoj drzavi.Imali pravde i prava u Srbiji?

    • Sumnja dugo živi

      09:51 // 8. 10. 2018.

      Pravde ima malo, to je svima jasno. Kroz uspostavljanje institucija biće je više. I na našu žalost, to je dug proces. A provaeravati kako neko posluje, što da ne. Iskristalisaće se stvari.
      Ima nas dovoljno koji nismo za ovu vlast, ali smeta kako se pljuju sa protivnicima. Već smo to doživljavali više puta. Peti oktobar je punoletan, a mi infantilini i dalje.

  • stevan

    20:35 // 6. 10. 2018.

    Lepo je da se kolege slazu i podrzavaju.Prvo;sta je problem da se ispita i pregleda dokumentacija Fonda;Drugo da li je Fond banka pa da kamatira donaciju;Da li deca ne smeju da budu bolesna dok se lova ne obrne;Da li se ovde radi o pomoci deci ili kamatama.A glumac iz BiH treba da bavi zakrzljalom psihologijom tih koje je prozvao.Gde pocinje moral, a gde kamata to je pravo pitanje.Na sreanu vlast

    • Овца за шишање

      16:34 // 7. 10. 2018.

      Закон дозвољава улагање средстава хуманитарног фонда у смислу уплаћивања и наплате камате кроз неку осигуравајућу кућу. Инострана пракса показује да је то најбољи начин увећавања средстава. Тако је Сергејев фонд инкасирао око петстотина хиљада динара које се изнова улажу у лечења. Питања попут "Da li deca ne smeju da budu bolesna dok se lova ne obrne?" и сл. доказ су закржљале психологије неких!

  • Gordana Kulić

    08:31 // 7. 10. 2018.

    Glumac Emir je sve lepo objasnio i opisao..a ja se sa njim slažem...podrška za Sergeja...izdrzi u ovoj borbi i nastavi da se boris za decije zivote

  • micacica

    08:31 // 8. 10. 2018.

    Drugari...ne pustaju se krivicne prijave tek tako - radi medijskog pljuvanja samo. Svaka cast ljudima i organizacijama koji pokrecu inicijativu ali bojim se da vecina/ pa i nas Sergej je malo zalutao.....kad jesu roditelji one devojcice koja je preminula i jos par slucajeva zasto ne bi i Sergej ??? koja je nasa odrbana njega ? samo zato sto nam se dopao preko malih ekrana ?

    • Strucnjak

      21:48 // 8. 10. 2018.

      Krivicnu prijavu moze da podnese bilo ko, protiv bilo koga. Ja mogu tebe da tuzim za sto god bilo na ovom svijetu i bice pokrenut postupak. Da li mogu dokazati to je drugo pitanje. Ja Sergeju skroz vjerujem i godinama podrazavam njego vu fondaciju i ovo ce me sve natjerati da to radim jos cesce!

  • Sumnja dugo živi

    10:00 // 8. 10. 2018.

    Glumci i sportisti su najjači prodavci emocija, a kad se skrene na teren činjenica i zakonitosti, stvari budu i drugačije od očekivanog. Još uvek ne znam o čemu se ovde sve tačno radi, ne bih ni osuđivao, ni branio-sačekaću.
    Volite li i dalje Divca istim žarom kao pre dve decenije?

  • sky

    11:29 // 8. 10. 2018.

    Nazalaost kad te uvuku u proces izgubice najmanje 10 godina zivota , a to je sustina i to je kazna , a on ce i dalje biti nevin, ali procice 10 godina zivota

  • Milićev Regina

    22:14 // 8. 10. 2018.

    Svaka čast gospodine Emire. Stati uz kolegu i podržati ga kada su krenula "pljuvanja" po njemu, može samo ljudina kao Vi. U ovoj zemlji izgleda ništa nije sveto, jer smo navikli, da se sve svede pod nepošteno. Volela bi, da ima više takvih kao Vi i Sergej, svet bi bio lepši.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: