Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:14, 8. 2. 2012.

Zima, zimske radosti i roditelji

Godinama, decenijama već znamo da je najviše padavina upravo u periodu godine u kome se sada nalazimo. Nije li razumno prilagoditi školsku godinu tome? Ne izgleda li ovako da po svaku cenu ubeđujemo Planetu da se kreće malo drugačije.... po našem rasporedu?

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Nebojša Jovanović

    10:12 // 8. 2. 2012.

    Gordana, HVALA. Ulepšali ste mi ovu i nadam se sve naredne zime. Treba ljude povremeno podsetiti da žive.

  • jadranka paravina

    20:00 // 8. 2. 2012.

    nostalgicno, ljupko, drazesno prisjecanje vremena kad su se ljudi radovali , pa makar to bio i gadan minus ,a, oni bili djeca, kad su vjerovali jedni drugima pa cak i politicarima, ma koliko to naivno bilo. Hocu da budem bar malo naivna, nedam da ubiju djevojcicu, mozda se malo uspava , ali hocu da vjerujem da ce je poljubac probuditi. . zao mi je sto je bajka sa zalosnim krajem ali nije li to izazov za mozda dobru grudvu u lice ,Naredbodavcima,. recimo da ,NAREDE, snijegu da prestane i Suncu da ogrije...., hodi covjece malen pod zvijezdama....., samo ste ljudi, gospodo. potsjecate ponekad na primitivce koji sutnu gladnog psa na ulici samo zato sto mogu. Jadno! Znam da autor gornjeg teksta iskreno i od srca misli sve sto je napisala. Bilo bi lijepo da ima vise onih koji se usudjuju da kazu i ukazu na slicne stvari bez straha od eventualne kritike. Bravo!

  • palilulac

    22:48 // 8. 2. 2012.

    Naizgled,jedno lepo podsecanje kada smo se stvarno iskreno radovali snegu i svim zimskim carolijama.Ali ovo je samo jos jedan doprinos predizbornoj kampanji Vase stranke i jedno prikrivanje nesposobnosti danasnje vlasti da ocisti sneg dublji od 5 cm.,i jedno besomucno otimanje para za svoju kampanju,a sto je najgore u sve to ste ukljucili i decu.A sta li cete tek da smislite pred sledece izbore.Bog neka nam je na pomoci.Strasno.Odlican predizborni tekst.

  • valde morti proximus

    07:58 // 9. 2. 2012.

    Redakcijo, dal kod vas bas svako moze da bude kolumnista? I strongmen je bio previse, al sad i Livada?
    Ako nastavite sa ljudima bez svetle tacke u prekratkim biografijama, bicete zatrpani partokratijskim autorima, ciji je jedini interes lagodan zivot na tudj racun. A takvi imaju milsljenje koje niko ne zeli da cuje.

  • ;-)))

    12:34 // 8. 2. 2012.

    Svaka čast većnice, samo da vas podsetim da je i Vaša stranka u vlasti i da je i ona učesnik u svim odlukame ove kako republičke, tako i gradske vlasti. Svima je dobro poznat manir Vaše stranke da se pred izbore izvlači iz koalicione većine i predstavlja se kao opoziciona stranka. Činjenica je ipak da ste deo vlasti koja je proglasila vanredno stanje, koja je podigla funkcionerima plate na uštrb radničkih, a što se tiče čišćenja grada kako zimi, tako i leti, koliko Vas ima u gradskoj upravi to bi trebala da Vam postane svakodnevna radna obaveza.

  • letica vasiljkovic

    12:11 // 12. 2. 2012.

    Čemu se čudite gospodjo Livada kada ste i vi većnici u opštini Medijana (Gordana livada, Aleksija Mladenović i Slavoljub Bajin)potpisali zahtev za povećanje plata i stimulacije za 30 odsto onog trenutka kada je uredbom naloženo da se ostalim radnicima u opštinskim upravama ukinu stimulacije i smanje osnovni koeficijenti. Ko kome baca sneg u oči?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: