Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:41, 20. 5. 2010.

Bim Huis

foto: z.about.com

Da termin jazz znači sex na nigerijsko-kongoanskom dijalektu najlakše poverujete u Amsterdamu. Prošle nedelje sam boravio u Holandiji kao gost jazz festivala u Amersfortu. Iskoristio sam priliku da obiđem čuveni amsterdamski Bim Huise.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • tijana

    15:36 // 20. 5. 2010.

    Gospodine Blagojevicu, Nisvil festival je sve bolji iz godine u godinu, po posecenosti i kvalitetu izvodjaca, ali postoje neke stvari koje Vam ja i mnogi drugi posetioci zameraju:
    -previse je izvodjaca za jedno vece, i njihov raspored je nekako pogresno napravljen. Po meni pravi jazz festival ne sme imati dva ili tri izvodjaca po veceri. Na taj nacin bi se festivalske veceri zavrsavale u neko pristojno vreme (23-24h), sto je pogotovo vazno jer festival krece obicno u cetvrtak.
    -iz godine u godinu primecujem sve manje pravog jazz-a sa stejdza, sto je mozda s jedne strane takticki ispravno jer time pomazete raznolikost publike, sireci priliv mladih ljudi, ali s druge strane prefiks "jazz" sve vise bledi i postaje prakticno neupotrebljiv.
    -pobrinite se, molim Vas, da posetioce saceka hladno pice u friziderima. Ne mogu Vam oprostiti vruce pivo.
    -zasto su VIP sedista prosle godine bila vecinom prazna? Da li to znaci da ste ih delili pogresnim ljudima? Degutantno je bilo posmatrati konobare ili Vas, jos gore, kako ih posluzujete raznim mezetlucima - to bas ne ide uz jazz, je'l?
    -nadam se da ce se ove godine festival opet odrzati na Letnjoj pozornici, a ne na onoj poljani. Pokusaj je dobar, ali sa nedovoljno svetlosti.
    -interesuje me pravi broj prodatih ulaznica, jer sticem utisak da vecina ljudi ulazi uz pomoc propusnica ili besplatno dobijenih karata.

    I pored svih ovih nedostataka, s nestrpljenjem ocekujem Nisvil, headlineri su vrlo primamljivi. A pivo cu poneti od kuce ;)

  • Vlada

    22:42 // 9. 7. 2012.

    Ala vera.Odlicne svirke su bile.Inspirativne

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: