Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:41, 20. 2. 2017.

Da li mi verujete?

Znam da nemate hrabrosti i interesovanja da izađete na ulice jer ste još uvek razočarani u Peti oktobar. Takvim ponašanjem stvarate hordu “političara” koji dodatno srozavaju sve vrednosti i kriterijume za koje se zalažete i do kojih držite samo na papiru, ili na fejsbuku i tviteru. A ja vladam!!!

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • milos

    11:14 // 20. 2. 2017.

    Politicari ovih nasih krajeva su samo ribe koje su naucile da plivaju u strujama koje namecu vetrovi sa zapada I istoka. Takav je ovaj nas zaliv. Nikada nista dobro nije izaslo iz pobune, nas sitnih riba, koje su eto navikle da hranu skupljaju po dnu. Ne odlucujemo mi o izgledu ovog zaliva, ne odlucujemo o burama I ne odlucujemo o oblacima iznad nas. O tome odlucuju vetrovi. Takav nam je zaliv.

    P

  • Nenad

    11:45 // 20. 2. 2017.

    Dobar tekst

  • Teodora

    13:16 // 20. 2. 2017.

    Verujemo ti!Verujemo da i ti kao i svi niski politicari ulazis u politiku sa namerom da se "uvalis"u neko drustveno preduzeće i osiguras sebe državnom platom!Verujemo ti da bi dosavsi na vlast tražio šeme i šemice za uzimanje procenta od poslova!Verujemo da bi bio poslusnik Beograda i zaboravio svoje sugradjane ekspresno.Verujemo!Ali pogresnu stranku si izabrao,nažalost!

    • Stanko

      18:16 // 20. 2. 2017.

      Upravo ti je ovim tekstom odgovorio na sve sto si napisala..

  • Marko Potic

    16:03 // 20. 2. 2017.

    U pravu ste Ivane, u Srbiji a pogotovu u Nisu nema pravih politicara...i nisu samo oni krivi. "Krivi smo mi sto smo ih pustili" kaze pesma, pustili smo ih da rade sta zele i nismo ih kaznjavali za svakodnevne greske. Bice tako dok svi ne uzmemo ucesce u javnom zivotu na nacin na koji je demokratija i nastala.

  • Dosta je bilo

    12:36 // 21. 2. 2017.

    Svaka cast,kulturan gradski momak koji u ime svih nomalnih i kulturnih prica i bori se za bolje sutra....

  • Miroslav

    20:13 // 21. 2. 2017.

    Postovani Ivane,
    Posle Vaseg komentara,dali ste mi podstrek da krenem u realizaciju svoje ideje da konačno predlozim da odmah kao građanin zahtevam da poslanici iz Niša odmah daju ostavku ili budu smenjeni zbog potpuno neaktivnog rada u Skupštini što apsolutno šteti svima nama.
    Zato i Vas pozivam da zajedno krenemo u akciju, jer je ovo zadnji čas.
    Očekujem da svi zajedno krenemo u borbu.

  • Ga2

    20:32 // 28. 2. 2017.

    Verujem ti da imas políticki ideal i ne trazis licni interes,takodje verujem da bi mogao da budes okosnica nekog novog gradjanskog pokreta u nasem gradu, samo raskrsti sa Zivkovicem,oni razocarani koje spominjes su razocarani i u njega,ljudima treba nova energija,mislim da ste i ti i tvoj stranacki sef svesni toga, vreme je za apdejt!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: