Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Ivan Jovanović

  • Nagovor na politiku

    Društvo, ovakvo kakvo je, ih je ubedilo da je besmisleno boriti se za prava pa čak i izaći na izbore, jer se nema za koga glasati, i da izbori ne mogu da promene ništa zbog već napisanog scenarija. Znate, najveći je izazov izaći iz nametnutog scenarija. Pokazati volju je uslov dovoljan za poštovanje.

    (13) detaljnije
  • Moj stav

    Nedavno sam rekao da su nam se, od uvodjenja višestranačja, dešavale ružne i loše stvari, i da su to sve evidentirali istoričari, ekonomisti i sociolozi, ali da tu, zapravo, najviše ima posla za psihijatre.

    detaljnije
  • O sreći i pravu

    Jedina svrha i smisao života je sreća. Svako za sebe želi nešto što ga usrećuje i tome teži. To je činjenica. Ono o čemu se mora rasparavljati su kriterijumi i uslovi za definisanje dozvoljene sreće. Dosta nezahvalan posao. Jer nešto što nekoga usrećuje, nažalost, druge unesrećuje.

    (2) detaljnije
  • Da li mi verujete?

    Znam da nemate hrabrosti i interesovanja da izađete na ulice jer ste još uvek razočarani u Peti oktobar. Takvim ponašanjem stvarate hordu “političara” koji dodatno srozavaju sve vrednosti i kriterijume za koje se zalažete i do kojih držite samo na papiru, ili na fejsbuku i tviteru. A ja vladam!!!

    (8) detaljnije

Naši autori

Pronađite nas na: