Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:52, 9. 10. 2012.

Direkcija za somove

Ako je politička elita ustanovila ovakvo pravilo ponašanja koje više nije izuzetak, zašto onda, po istim aršinima, građani Surdulice sopstveni budžet za izgradnju puteva i infrastrukture ne bi usmerili na pecanje somova!?  

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • aleksandar

    12:37 // 9. 10. 2012.

    ziPa da te premijer Dačić ne uhvati, zbog predsednika Surdulice.

  • Jovan

    13:56 // 9. 10. 2012.

    Gospodine Ninicu,

    Vlada RS je svojom Uredbom poverila JP Direkcija za gradjevinsko zemljiste predeo izuzetnih odlika Vlasine na staranje. Ovom uredbom je staralac tj. Direkcija dobila i neke svoje duznosti kojih mora da se pridrzava. Jedna od njih je i da sprovodi aktivnosti na promociji turizma na Vlasini.
    U tom smislu, pre nego sto u buduce pisete ovakve tekstove moj savet Van je da prikupite malo vise informacija, a ne da iznosite pausalne ocene.
    Ovaj komentar se odnosi na Vlasinu, ne i na ostale navode u tekstu.
    http://www.piovlasina.com/cir/Start.asp

  • I.Ninic

    17:06 // 9. 10. 2012.

    Uvaženi Jovane,

    da si pažljivo pročitao prvi pasus, verovatno bi video da sam ukazao na tu činjenicu. Sve ostalo u tekstu je moj lični stav da taj posao ne bi trebala da radi Direkcija za gradjevinsko zemljište. To što je u pitanju poverena, a ne izvorna nadleđnost, više govori o onima koji su takvu nadležnost poverili Direkciji.
    Dakle, Jovane, to što vi kvalifikujete "paušalnim" ocenama, ja kvalifikujem kao lični stav, što je i smisao kolumne. Zbog toga nisam napisao text, već kolumnu. U tom smislu, pre komentarisanja bilo bi dobro da se upoznate malo o tome šta je to "autorska kolumna".
    Pozdrav
    I.Ninic

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: