Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:06, 30. 11. 2011.

Stelt interni revizor

Nameće se pitanje ko je ustvari obesmislio radno mesto i funkciju internog revizora. Da li je šef interne revizje na svoju ruku mogao da, suprotno propisima, marginalizuje svoju ulogu? Ili je to ipak možda „krativnost“ onoga ko ga je na to radno mesto postavio?

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Ivan Milovanovic

    19:02 // 7. 12. 2011.

    Ma sjajno, svi smo posteni sad najednom! Pitam se samo, da je bilo ko od nas, ili sam autor teksta, u situaciji da dobije neko radno mesto gde niko nece nista da ga pita a primace lepu platu, ko bi se zaista vec u prva 3 meseca zamerio direktoru i prizvao otkaz? Pa svi bi prikrivali da bi sacuvali egzistenciju svoje porodice..

    • Gradjanin

      11:57 // 9. 12. 2011.

      Kao apsolvent ekonomskog fakulteta, smer racunovodstvo, revizija i finansijsko upravljanje mogu da vam kazem da bih ujedao na tom poslu, "klao" bih se sa direktorom ako treba iz prosta dva razloga. Razlog broj 1: DOSTA JE BRE VISE BILO DA SE SEDI NA DUPE I PRIMA PLATA, pa fistule cete svi dobiti od toga...nije zdravo samo sedeti u fotelji i nista ne raditi. Razlog broj 2: Znate sta taj isti direktor kome se vi "zamerite" ako stvarno izvrsite kontrolu preduzeca i podnesete izvestaj moze da uradi povodom toga?! JEDNO VELIKO NISTA! Direktori javnog preduzeca nisu ta pravna lica koja mogu otpustiti radnike koji imaju potpisane ugovore na neodredjeno! Tako da sve sto ste napisali stoji samo vama na cast i svima ostalima koji se isto ponasaju. Zbog takvih misljenja (bolje da sedim, popijem 18 kafa i nista ne uradim za tih 8h radnog vremena) klinci sa zavrsenim fakultetima provode godine i godine na birou rada jer je ekonomija ove zemlje dovedena do mizernih nivoa!

  • maximus

    22:24 // 6. 12. 2011.

    trebao bi cesce da pises!svaka ti je tacna,a po narocito ono o snobizmu...pozzz iz Frf/main!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: