Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:42, 24. 8. 2011.

Zanatlije iz G17

Kada istoriju grada Niša u budućnosti budu pisali „neki novi klinci“, moraće širokim narodnim „masama“ i svojim sugrađanima da objasne kako je JKP „Mediana“ dobila svoj naziv. 

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Nebojsa Ozimic

    14:26 // 24. 8. 2011.

    Kakav lingvista,takva i istina. Vasilija Radojčić bi se zahvalila g.Niniću na unapređenju u autora izvorne narodne pesme i objasnila mu da to što je ona maestralno izvodi nju,Vasiliju, i dalje ne čini autorom. Ali, neka to g.Niniću objasne etnomuzikolozi.
    Čitajući ovu kolumnu i Marsovac shvata da je predizborna trka počela.

    • Predrag Mitic

      18:06 // 24. 8. 2011.

      A jos kad Ozimic ne bi bio clan G17 i njihov kandidat za odbornika na poslednjim izborima, sve bi bilo super. Mada, istina, Ozimic do sada nije iznosio politicke stavove u svojim kolumnama.

    • Nebojsa Ozimic

      07:02 // 25. 8. 2011.

      @Predrag Mitic, o tome Vam i pricam. Kakve sve to veze ima sa Vasilijom Radojcic ili lingvistikom? Nikakve,ocigledno.

  • Miša iz Niša

    12:08 // 24. 8. 2011.

    Sjajan tekst, bravo!

  • dragoljub stamenkovic

    12:59 // 25. 8. 2011.

    Za stanje u Medijani su najodgovorniji prvaci stranaka koje cene koalicionu vlast u Nisu ! Sta mislite koliko je racuna u kafanama morao da potpise direktor "Medijane" po nalogu svog partijskog sefa ? Koliko je ljudi morao da uposli iz "svoje" stranke ? Ko je placao racune Direkciji za izgradnju grada kad je bila u visemesecnoj blokadi ? Kada i koliko Grad placa za usluge koje pruza osnivacu ? I na kraju, cim je Dragan javno progovorio o problemima, blokirao racun SPS zbog neplacanja racuna i najavio i blokadu gradskog budzeta, pocinju hajke. Dragane, mani se sifrovanih ! I zapamti onu narodnu, "Ko s djavolom tikve sadi..." !!! Naravno, za sve nepravilnosti u Preduzecu treba da snosi posledice.

    • juznjak

      23:54 // 25. 8. 2011.

      Ama apsolutnio je sve tacno sto covek rece i za bananinu direkciju i za racune ama bas sve!!! I sta sad cim je zucnuo protiv crvenih i zutih i cim je isplivalo da grad samo medijani duguje preko 100 miliona a gde su ostala preduzeca cim se progovori odmah leti glava!!!! MA TREBA SIMONOVICA I MILETA I BANANU NA KOl....C bre !!! Nama u Nisu predstoji KOLAPS KOMPLETNI koliko ja vidim a onda revolucije ! E to vec nece biti dobro za neke!

  • milan

    12:59 // 24. 8. 2011.

    Bravo majstore, odlican tekst!

  • as

    09:51 // 25. 8. 2011.

    E moj kolumnisto kad bi sve bilo tako prosto i jednostavno bilo bi nam lakse da shvatimo tragikomiku u kojoj zivimo 30 god.! A da je kampanja pocela pocela je ALI treba reci da u istoj toj Mediani i dan danas sede na direktorskim i izvrsnim mestima i kadrovi DS i DSS i PSS prefarbanih u druge bojee apsolutna odgovornost samo jednog coveka! Jeste to mu neumanjuje i obavezu i odgovornost ali politicki kompromisi i ....

  • Vilenjak Gorski

    20:16 // 24. 8. 2011.

    Svadje, optuzbe i na kraju - pojeo vuk medveda. pardon, magarcE. Magarac je svako onaj ko dopusti da ga lopovi jasu ceo zivot. Da li je lopov iz ove ili one stranke, potpuno je nebitno. Svako ce navijati za svoju partiju, magarci ce i dalje tegliti lopove i tako... dok se dolap vrti u krug.
    Predlog za resnje problema: zakonski i pravno pismen narod. Sve nas uce, osim toga. Mi nismo pravna drzava, vec obicna pijaca gde se lopovi kolege svadjaju samo kada to poslu odgovara.

  • Milovan

    18:32 // 24. 8. 2011.

    Kolika količina glu.... na jednom mestu, strašno ali ipak za trud, dajem ti 5 bambija!

  • Od price mala vajda

    12:02 // 25. 8. 2011.

    Svi se u ovom gradu prave veverice i vlast a bogami i veci deo opozicice,milicija cuti dok se bahati delikventi sepure i maltretiraju posten svet!!! SVE JE ISTO kao 94-te SAMO NJEGA NEMA eto gde nas je dovela zuto crvena koalicija!!! Svaka Vam cast bas dosledno sledite Djindjiceve ideje nema sta!!! A o lokalnoj vlasti necu da trosim ni reci ni mozdane vijuge jer nisu vredni toga!!! Preporuka kolumnistima i svima koji sa strane pametuju UZMIMO STVARI U SVOJE RUKE,okupimo se svi koji hocemo da radimo i bolje i vise i brze i bar malo postenije od ovih (i to je dovoljno) za ovaj grad na jednom mestu u jednoj organizaciji i POKRENIMO SE !!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: