Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:14, 9. 5. 2011.

Reality Srbija

Ja priznajem da sam krajnje mazohistički navučena na Dnevnik RTS-a, to mi dođe kao Veliki Brat. Gledam kako se političari bore za slavu i medijski prostor i sve je to u redu, ali su potpuno svesni da situaciju ipak kontroliše Veliki Brat, koji tu i tamo kaže ponešto a ako treba onda se i usisivača lati, zar to nije super.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Ivana Matijevic

    17:32 // 9. 5. 2011.

    Carice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  • Predrag Nikolić

    19:42 // 9. 5. 2011.

    Draga Jelena, ja sam Peca i učestvujem u rijalitiju "Domaćine, oženi se". Ovih dana se super zabavljam sa mojim domaćicama od kojih je jedna psiholog u penziji a druga servirka u obdaništu a ja sam inače pravnik, ali sam u rijalitiju vinogradar koji nešto čeprka po dirkama harmonike i pevanjem bezuspešno pokušava da "otme hlebac" slavnoj pevačici koja će se u narednih osam meseci sa svojom milom sestricom bogme kafe ponapiti. Rijaliti je trenutno među prvih pet najgledanijih emisija na svim televizijama. Mislim da je gledan zato što Bigiju još nisu javili da je gledan pa se nadam da mu neće javiti još šest nedelja tj. utoraka, inače će se on i tu ubaciti, možda ne sa uisivačem ali sa motokultivatorom svakako. Samo ne znam ko će mu ga od saradnika pridžavati - mislim na motokultivator. A tebi pozdrav uz želju da ne budeš ičija, već samo i isključivo svoja.

  • Jovan Radovic

    21:16 // 9. 5. 2011.

    Dobar posao Jelena, samo nastavi tako. Super mi je ona fora sa Ja nemam talenat. Pozdrav

  • Sladjana

    10:05 // 12. 5. 2011.

    Znači, brate Medo, keva si! Ne da si ga utupio sa dodatnim objašnjenjem, nego znači sad mislim ne samo da si zadrto gundjalo već, što bi klinci rekli, smor.
    Znači, opet si promašio temu, namerno ili slučajno to ćemo naknadno da utvrdimo. Znači, pričaš o natpisu "Ulaz na sporedna vrata" i razglabaš da li je to realno fizički moguće. Brate Medo, znači to da li je to gramatički ispravno ili nije, potpuno je nevažno za našu priču. Mnogo je, znači, važnije što se sve bitne stvari u ovoj državi završavaju prolaženjem upravo kroz sporedna vrata.
    I umesto da te to sekira ti se brineš i brojiš koliko je Jelena napravila grešaka. Znači, Medo...

  • Sladjana

    14:47 // 10. 5. 2011.

    Medo, prvo sam mislila da ste vi neki revnosni profesor srpskog jezika koji se veoma brine za njegov što duži vek. Ali, vi niste strogi profa već samo zadrto gundjalo kojem je lakše da se bavi sporednim stvarima nego suštinom. Jer, ovo drugo mnogo boli i traži više angažovanja (ličnog, podrazumeva se) od pukog poznavanja pravopisa.
    Ako i niste zadrto gundjalo onda ste sigurno obožavalac lika i dela Velikog Brata kako ga Jelena zove. Mene lično više podseća na Lurča iz "Porodice Adams" ako ste gledali tu poučnu seriju.
    Kako god, i vama što radije brojite tudjice (je l' se tako kaže, profesore) u Jeleninom komentaru, ali na žalost i nama što, eto, brljamo sa gramatikom ne gine trijumfalni koncert na Marakani.
    Dakako, svi ćemo razumeti o čemu će mučena Ceca da nam peva ("Da sam krala, krala sam" na primer). A ne bih se iznenadila da Veliki Brat i Mali (mislim niski, profesore) Školski Drug sa Velikom Funkcijom budu u prvim redovima. Jer, Ona i Oni definitivno pričaju istim jezikom, a on se, dragi Medo, ne piše ni azbukom ni abecedom već - brojevima. Po mogućdtvu sa što više nula.

  • Suzana

    17:56 // 10. 5. 2011.

    E, neka si mu rekla. Pozdrav Slađana, a ti Jelena ne obaziri se nego piši i dalje

  • Marko Trandafilović

    08:25 // 11. 5. 2011.

    Hajde, da onda izbori budu na dve godine možda bi onda Bigi više radio, a malecki više hapsio :-)
    Vrana vrani oči ne vadi ali ipak na boravku u pansionu Zabela bolje iki nego niki!
    Slađo nije mi baš najjasnije da li ti mazohizam izaziva selekcija učesnika u Zabeli ili to što učesnici realitija ja nemam talenat ne znaju ko bi trebao da ide za taj isti pansion. Možda znaju ali neće da kažu? :-)

  • Меда

    14:15 // 9. 5. 2011.

    "Jako sam ponosna"

    reality show
    tripu
    stajling
    suicidnim
    reality show
    reality
    copy – paste
    reality
    „kastinga“
    show
    show
    show
    "riality"

    Од двеста речи, 6% су стране речи које су насилно србоване и најмање једна правописна грешка.
    Одличан успех, на народној (културно уметничкој) телевизији просек је преко 20%.

    И нема нити једно: "значи..."

  • Neda

    15:24 // 9. 5. 2011.

    Super je. Samo je zalosno što neki ne kapiraju suštinu. Oa ove reči su ironičnog karaktera ali to je suština našeg života. Jelena zadržite tu oštrinu i samo tako nastavite. Ja sam jedva čekala Vašu drugu kolumnu. Pozdrav i čuvajte se

  • Suzana

    15:29 // 9. 5. 2011.

    Odlicno. Svaka cast samo nastavite tako

  • Меда

    12:12 // 11. 5. 2011.

    Јок бе Слађо, нисам професор, немам ни диплому факултета (шта више, не трудим се ни да причам-пишем-говорим књижевно) а сигуран сам да ћемо се сложити да школовани људи не мора самим тиме и да су образовани или културни. И обрнуто.


    Споредна ствар... главна ствар... увек се сетим натписа којем не гине да стоји на главном улазу сваке наше веће установе: Улаз на споредна врата. Да ли је тиме споредни улаз постао значајнији од главног улаза?
    А улаз, ко сваки улаз... главни или споредни, и даље је улаз. Није кров или зид.

    И одакле ти да сам "задрто гунђало"?
    Велика већина мојих коментара су похвале.
    Значи и овде сам похвалио Лелу Врањанку; значи, драстично је боља од РТС (значи, остали су још грђи) по употреби "србизованих" енглеских речи значи, јел`те, као и то да нема нити једно поштапалице "значи" у целокупном њеном тексту (а, знамо, значи, да та реч увек прати србизоване, значи, англицизме).

    ;-)

  • PREDRAG

    15:39 // 9. 5. 2011.

    SJAJNO NE MOGU PRESTATI DA SE SMEJEM!!!! SVAKA CAST UREDNISTVU NA SMELOSTI DA OBJAVE OVAKAV TEKST.JOS KAD BI GA BIGI PROCITAO

  • Zeka

    13:42 // 11. 5. 2011.

    "Velika većina"

  • Suzana

    16:16 // 9. 5. 2011.

    Odlicno draga, a ako te Veliki Brat pozove u ispovedaonicu imas otvoren poziv da uzivo kazes sve sto imas. :)))))))))))

  • OBAVESTEN

    17:03 // 9. 5. 2011.

    Bas me zanima ko ti cuva ledja pa smes da napadas vlast ??? Ti mora da si Tomina

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: